MM Stoica îl elogiază pe Keșeru după golul superb cu Mioveni: „Locul lui este în dicționar!”

Deși a fost decimată de coronavirus, FCSB a trecut la scor de neprezentare de CS Mioveni.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 16:48
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 16:59

Trupa lui Edi Iordănescu s-a impus prin golurile marcate de Tănase (min. 56, penalty), Dumiter (min. 65) și Keșeru (min. 69). Ultimul gol al partidei, cel reușit de Keseru, a fost cea mai frumoasă reușită a partidei și ar putea fi oricând una dintre candidatele la reușita etapei.

Miron l-a găsit excelent pe Keșeru, cu o pasă filtrantă, acesta și-a așezat balonul în viteză, apoi a șutat imparabil din marginea careului de 16 metri.

MM Stoica, managerul general al FCSB, s-a arătat impresionat de execuția lui Keșeru și a declarat că locul acestuia este în dicționar, în dreptul cuvântului golgheter.

„Golul lui s-a văzut senzațional. Keșeru e Keșeru, dacă s-ar face un dicționar fotbalistic și s-ar dori un nume propriu la un substantiv comun, la golgheter ar fi poza lui acolo, asta este, e golgheter înnăscut. Indiscutabil e ceea ce avea nevoie FCSB-ul, de la plecarea lui, nu cred că am mai nimerit un jucător care să aibă asemenea cifre în poziția aia”, a spus MM Stoica.

FCSB a ajuns la cea de-a șaptea victorie în campionat, după 12 etape. Trupa lui Edi Iordănescu ocupă locul doi în clasament, 24 de puncte, cu șase mai puține decât CFR Cluj, liderul campionatului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies