„Arbitrii au devenit sexologi?” Marcel Bîrsan, desființat după penalty-ul acordat lui FCSB

Deciziile lui Marcel Bîrsan din meciul FCSB - CS Mioveni au fost controversate. 
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 10:53
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 11:51

FCSB s-a impus cu un categoric 3-0 în fața lui CS Mioveni, în etapa a 12-a a Ligii 1. Cu toate că au avut doar 13 jucători disponibili și nu au fost susținuți de pe margine de Edi Iordănescu și staff-ul său, toți fiind infectați cu COVID-19, roș-albaștrii și-au securizat cele trei puncte. 

Însă, la finalul partidei, jucătorii argeșeni l-au acuzat pe Marcel Bîrsan pentru penalty-ul acordat lui Keșeru, în minutul 55, și pentru primul cartonaș galben pe care i l-a arătat lui Buziuc. Inclusiv Adrian Porumboiu susține că arbitrul a influențat jocul și că a judecat ambele faze în favoarea FCSB-ului. 

Porumboiu: „Nu pot să-mi explic ce a fost în mintea arbitrului”

„Piciorul este într-o poziție normală. Este un 11 metri pe care nu îl vezi niciodată pe un stadion. Nu există contact mic sau contact mare. 

Meciul de aseară m-a lămurit că în fotbal nu s-a schimbat nimic. Eu nu am văzut un 11 metri mai golănesc, mai haios, ca să spun așa. Cum să dai 11 metri? Nu pot să-mi explic ce a fost în mintea arbitrului. Nu pot să-mi explic pentru ce a primit Buziuc cartonaș galben. Arbitrii au devenit sexologici? Nu mai ai voie să lovești mingea printre picioarele unui adversar? Prorabil au făcut alte studii. 

Mi-a amintit de acum 30 de ani, când arbirii 'făceau ce trebuia să facă'. Se numeau 'arbitrii din corpul de balet'”, a declarat Adrian Porumboiu la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

În urma succesului cu CS Mioveni, FCSB a urcat pe locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 24 de puncte după 12 etape, la 6 puncte în spatele CFR-ului, care are un meci mai puțin. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies