FCSB Andrei Vlad Conference League MM Stoica Superliga

MM Stoica dezvăluie motivul pentru care Andrei Vlad nu a mai fost titular

FCSB se pregătește de meciurile din Conference League și de startul campionatului, iar Mihai Stoica a vorbit despre cum arată un portar potrivit în viziunea sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 08:03
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 08:09

FCSB și-a consolidat defensiva în această perioadă de mercato, dar nu a adus niciun portar. Mihai Stoica a vorbit despre ce își dorește să vadă de la un goalkeeper și a dezvăluit motivul pentru care Andrei Vlad și-a pierdut locul de titular.

„Nu vreau un portar care să fie foarte bun cu piciorul, nu vreau. Vlad e excepțional cu piciorul și d-aia a pierdut poarta. A zis că n-are cum să greșească și a greșit”, au fost cuvintele lui MM Stoica, pentru Orange Sport.

Târnovanu, la încrederea lui Becali

Ștefan Târnovanu (22 ani) se află la FCSB din ianuarie 2020 și a bifat nouă meciuri în care nu a încasat gol, din 13 apariții.

„Mă bucur când vine mingea la Târnovanu că o dă în aut, nu îmi stă inima. Când a venit, doar Gigi a zis: 'Hai, mă, că ăsta o să fie portar'. E meritul lui Marius Popa, care l-a îmbunătățit. Târnovanu e diferit față de Vlad”, a spus MM despre Târnovanu, conform aceleiași surse.

Cum vede MM un portar

„Portarul trebuie să fie discret, serios, si aibă 1,90m. Asta mă interesează”, a precizat managerul general de la FCSB. „Ce îmi place acum e că avem patru portari în pregătire. Cel mai mic are 1,91m, cel mai mare a sărit de 2. Arată bine când îi vezi pe toți patru. Mie îmi crește inima când văd portari înalți. Un portar mic scoate o minge extraordinară, dar un portar mare o ia și o pune sub braț.”, a mai completat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!