Gica Mihali Antrenor interimar Dinamo liga 2 Liga 2

Reacția lui Gică Mihali, după ce a plecat de la Dinamo: "Nu mă simt mai liniștit"

Gheorghe Mihali a fost antrenor interimar la Dinamo București pentru doar câteva antrenamente la echipa din Ștefan cel Mare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 21:31
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 21:31

Gică Mihali a reacționat în urma deciziei de a se retrage din funcția de antrenor interimar de la Dinamo București, pentru care n-a stat nici măcar o săptămână.

„Nu mă simt mai liniștit, mă simt, nu știu cum să vă zic, mi-ar fi plăcut să rămân, e Dinamo, echipa mea de suflet, am stat 7 ani aici

Am trecut printr-un moment mai dificil, un antrenor trebuie să ia în anumite momente decizii”, au fost cuvintele tehnicianului pentru Digi Sport. 

Mihali, întâmplător tehnician în Ștefan cel Mare

Gică Mihali a antrenat de-a lungul carierei sale echipe precum Balotești, Mioveni și a fost asistent la Kuban Krasnodar.. Numit intermiar, Mihali este de părere că „nu a fost antrenor” al lui Dinamo.

„Eu nu am fost antrenor aici, antrenorii mari sunt Rednic, mulți care au fost la Dinamo, eu am fost întâmplător acolo”, a mai spus fostul internațional român, pentru sursa menționată anterior.

Toată situația de la Dinamo ar fi fost cauzată din pricina problemelor interne, iar Gică Mihali a precizat că îi este "rușine" de aspectele respective.

„Nu se poate la o echipă să facă cine ce vrea, pentru că au apărut tot felul de tâmpenii, deci, crede-mă, mi-e rușine, tot felul de discuții, d-asta s-a ajuns în situația asta”, a mai spus fostul tehnician al "câinilor", pentru Digi Sport.

Anunțul lui Răzvan Zăvăleanu

Răzvăn Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar, spune că Gică Mihali a ales să plece de la Dinamo pentru că și-ar fi putut pierde postul în cazul în care la echipă apăreau alți acționari, care să mizeze pe un alt tehnician. Astfel, fostul internațional a acceptat o ofertă din Liga 3, spune Zăvăleanu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!