Mircea Rednic Dinamo Superliga Mircea Rednic

Mircea Rednic, dezvăluiri șocante: „S-a vrut ca Dinamo să retrogradeze și să ajungă în Liga 4!” Datoria reală a clubului 

Mircea Rednic nu a avut milă de conducerea lui Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 20:48
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 20:48

În cel mai slab sezon din istoria clubului, Dinamo a avut 5 antrenori care au contribuit la retrogradarea echipei. Dario Boneti (60 ani), Flavius Stoican (45 ani), Sorin Colceag (50 ani), Dusan Uhrin (54 ani) și Mircea Rednic (60 ani). Cel din urmă a bifat și el al cincilea mandat pe banca tehnică a grupării din Ștefan cel Mare.

Demis de DDB, „Puriul” susține că situația dezastruoasă a lui Dinamo nu este întâmplătoare. Ultimul om care a adus titlul pentru „câinii roșii”, în 2007, a precizat că s-a dorit ca clubul din Ștefan cel Mare să retrogradeze, ca ulterior să ajungă în Liga 4.

„Au adus 14 jucători și au prins ultimul loc de baraj. Nici nu mai aveau nevoie să-i aducă, că tot acolo terminau. Dacă DDB nu-și dădea acordul, atunci nu puteam să fiu dat afară. Pe Stoican au putut să-l dea afară și să-l aducă pe Dusan Uhrin.

Nu apar cei care decid de la DDB. Nu apare Anghel, nu apare Tararache. S-au dat bani la semnătură pentru jucători. Datoriile sunt mult mai mari față de momentul în care Răzvan Zăvăleanu a venit la echipă. El spune că nu știa că eu fac amical la Buzău, așa a spus. Programul a fost anuțat cu o săptămână înainte. Eu nu am nicio vină că Mureșan venea la club doar joi”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport

Tehnicianul a precizat că a făcut eforturi financiare în ultimul său mandat la Dinamo și că datoriile clubului sunt de peste 7 milioane de euro, ci nu 3 milioane de euro cât susține Răzvan Zăvăleanu. 

„Rednic a plătit motorina. Nici când eram eu nu am avut apă, dar am rezolvat situația. Sâmbătă m-am întânit cu Șerdean. Omul a fost foarte clar. Vreau să recuperez banii pe care i-am dat lui Cortacero, 500.000 de euro.

Datoriile sunt de peste 7 milioane de euro. Ei au spus că cel vinovat pentru jucătorii spanioli cu salarii mari este Cosmin Contra. Eu cred că s-a vrut ca echipa să retrogradeze și în cele din urmă să falimenteze și să ajungă Liga 4”, a spus Mircea Rednic. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!