Gigi Becali FCSB mercato intern Mihai Stoica mm Superliga

MM Stoica: "Aștia suntem!" Cum a răspuns când a fost întrebat dacă FCSB mai face transferuri 

Mihai Stoica a vorbit despre faptul că FCSB nu va mai transfera în această perioadă de mercato, dacă nu sunt îndeplinite anumite condiții.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 17:23
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 17:35

Becali i-a adus la echipă doar pe fundașii centrali Joyskim Dawa (26) și Rachid Bouhenna(30). Finanțatorul FCSB a investit doar 400.000 euro în această perioadă de mercato, pe fundașul central venit de la Botoșani, Dawa. Bouhenna a sosit liber de contract de la gruparea ardeleană, CFR Cluj.

MM Stoica dezvăluie situația de la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB nu va mai transfera în această perioadă de mercato, doar în cazul în care "roș-albaștrii" ajung în grupele Conference League.

"Ne-am oprit cu transferurile. Doar dacă pleacă cineva. Dacă ne calificăm în grupe, da, cine ştie. Ăştia suntem!", au fost cuvintele lui MM Stoica, potrivit Orange Sport.

Gigi Becali voia să mai aducă un fundaș la echipă

În urmă cu aproape o săptămână, Gigi Becali a vorbit la conferința de prezentare oficială a lui Joyskim Dawa, că își dorea să aducă un alt fundaș la clubul său, Solomon Kvirkvelia, care are aproape doi metri.

„Avem negocieri cu georgianul (n.r. - cu Kvirkvelia), doar că el nu este comunitar și mie nu-mi convine să plătesc 70% taxe! El avea pretenții de 15.000 de euro, echipa națională a Georgiei, deci e fotbalist!

Are 1,96! Acum nu mă mai interesează, am luat doi! Vreau să n-am emoții la cornere”, a precizat Becali la conferința de prezentare a lui Joyskim Dawa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!