Misiune imposibila pentru Bogdan Andone! Antrenorul Astrei nu stie cum sa isi pastreze jucatorii pentru sezonul urmator

Misiune imposibila pentru Bogdan Andone! Antrenorul Astrei nu stie cum sa isi pastreze jucatorii pentru sezonul urmator

Astra a incheiat campionatul pe locul 3 in clasament, dar nu va putea juca in cupele europene.

Giurgiuvenii nu a reusit sa obtina licenta pentru cupele europene, iar acest lucru ar putea duce la plecarea mai multor jucatori din actualul lot. Antrenorul Astrei, Bogdan Andone, recunoaste ca are o misiune aproape imposibila de a-i convinge pe jucatori sa nu plece de la echipa. El a comparat situatia de la club cu filmul "Misiune Imposibila", in care  Tom Cruise este personajul principal. 

"Este "Misiune Imposibila" cu Tom Cruise sau cu cine a fost sa reusesc sa ii capacitez pe jucatori, e imposibil sa trag de jucatori. Mai ales acum, cand nimeni nu stie ce se intampla.

Ei isi doresc sa plece, cum e cazu lui Alibec, dar nu stie nimeni ce se intampla. E exact cum a fost cu Alibec cand a ratat transferul in Polonia, a fost afectat si a reusit sa se mai capaciteze", a spus antrenorul Astrei. 

Andone vrea sa isi pastreze jucatorii. Cu toate acestea, recunoaste ca s-ar bucura daca ei ar ajunge intr-un campionat mai puternic, decat cel din Romania, unde salariile sunt platite la timp si unde s-ar lupta pentru trofee. 

"Nu stiu exact ce jucatori avem, cine va pleca, daca va pleca. Din punct de vedere sportiv, mi-as dori sa ramana, sunt jucatori de valoare aici, dar din punct de vedere uman, pentru ei, mi-as dori sa plece intr-un campionat mai puternic, sa castige mai multi bani", a declarat Bogdan Andone. 

Astra Giurgiu va juca in noul sezon din Liga 1 pe 22 august, contra lui FCSB, echipa la care au fost depistate cazuri de covid in randul jucatorilor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum explică autoritățile dublarea numărului de pacienți vindecați de COVID-19, în doar 24 de ore
BRAT