Liga 1

Inca un transfer pentru Bogdan Andone la Astra Giurgiu. Fosta campioana a Romaniei a luat un jucator care a trecut pe la Rennes 

Astra va efectua vineri primul antrenament pentru noul sezon, dupa ce vor veni rezultatele testelor pentru coronavirus efectuate azi, potrivit site-ului oficial al clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 August 2020, 12:34
Data actualizarii: Joi 13 August 2020, 12:40

Giurgiuvenii l-au achizitionat pe George Cristian Merloi de la Academica Clinceni. Fotbalistul roman a semnat un contract valabil pe 5 sezoane. Inainte de a ajunge la Clinceni, internationalul de tineret a jucat la clubul francez Rennes.

Dupa ce au oficializat transferul lui Valerica Gaman, Merloi este al doilea jucator achizitionat al Astrei. Pe langa cele doua transferuri, la Giurgiu vor sosi si fotbalisti care au fost imprumutati sezonul trecut. Este vorba de portarii: Miguel Santos, imprumutat la Clinceni si Mihai Popa imprumutat la Rapid. De asemenea, va reveni la echipa si Romario Moise de la UTA Arad.

Antrenorul Astrei nu se va putea baza in primele zile de pregatire pe Crepulja, Seto, Radunovic, Graovac, Bruno David, care au fost invoiti de conducerea echipei. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies