Anunt de ultima ora! Astra - Craiova se poate juca! "Cele doua meciuri s-ar putea reprograma"

Secreatarul General LPF, Justin Stefan a declarat ca astazi vor avea loc ultimele meciuri in Liga 1.

Chiar daca astazi campionatul ar trebui sa se finalizeze oficial, Justin Stefan a spus ca meciurile: Astra – Craiova si FCSB – Astra, ar putea sa fie reprogramate.

"Aici se opreste totul, astazi avem ultimele meciuri din Liga 1. Dinamo nu va mai disputa aceste meciuri.

Cu privire la Astra, nu, m-am referit la Dinamo. Asteptam optiunea detinatorului de drepturi EAD cu privire la program, asta se testeaza astazi, urmand a avea maine rezultatele si in functie de ce optiune ne transmite EAD, e posibil ca acele doua meciuri sa fie reprogramate. Oricum raman si meciurile de baraj, cele care urmeaza sa se dispute pe 9 si pe 12, chiar daca urmeaza se se aprope sistemul cu 16 echipe, e clar ca va trebui sa existe un meci de baraj. Probabil ca acest meci de baraj va fi sustinut de ultimul loc din Liga 1 cu locul al treilea din Liga 2.

Data pentru noul sezon, batuta in cuie, atat cu echipe cat si cu detinatorii de drepturi tv este 22 august, nu am nicio informatie despre o eventuala schimbare si nu cred ar fi posibila o eventuala schimbare pentru ca ar muta inceperea sezonului pe data 29. Chiar m-ar contraria pentru ca e clar ca s-ar fi putut termina Liga 1 pe terenul de joc, prin disputarea meciurilor celor de la Dinamo", a declarat Justin Stefan pentru PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Condiții speciale pentru vaccinul anti-Covid. Ce trebuie să facă România
BRAT