VIDEO EXCLUSIV Miriuță nu vede cu ochi buni implicarea suporterilor la Dinamo: „Nu am văzut așa ceva nicăieri în lume!”

Situație dificilă pentru Dinamo. „Câinii roșii” ocupă penultima poziție în clasamentul Ligii 1, cu 12 puncte.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 13:52
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 14:07

Vasile Miriuță este de părere că Dinamo are șanse mici să scape de la retrogradare în acest sezon, dacă oficialii clubului nu vor reuși o campanie de transferuri spectaculoasă în iarnă, lucru greu de crezut că se va realiza.

Dinamo a realizat doar trei transferuri până în momentul de față. Igor Jovanovic (31 de ani), Răzvan Patriche (35 de ani) și Marius Tomozei (31 de ani) s-au înțeles până acum cu gruparea din „Ștefan cel Mare”.

„Am fost la Sibiu amândoi (cu Iuliu Mureșan) și am salvat echipa de la retrogradare, dar nu a fost situația așa grea. E foarte greu ca un jucător bun și foarte bun să meargă la Dinamo. Iarna e foarte greu să găsești așa ceva.

Miriuță vrea 18 echipe în Liga 1

Eu sper să ajungă la baraj, dar le va fi foarte greu. Ar fi bine pentru România să se facă 18 echipe, avem o țară mare. 18 echipe ar fi perfect. Au altele 16 echipe și au țara jumătate din a noastră. 

Și în alte țări am văzut că suporterii mai fac scandal, dar eu nu am văzut în nicio țară și credeți-mă, am trăit 30 de ani afară, ca suporterii să pună un antrenor la echipă. Numai la noi în România s-a întâmplat lucrul ăsta. Să pui tu antrenorul nu există în nicio țară din lume”, a spus Vasile Miriuță la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Vasile Miriuță ocupă în prezent funcția de director tehnic la Minaur Baia Mare (locul 2 în Seria 10 din Liga 3). Până să devină conducător în diviziile inferioare, Vasile Miriuță a antrenat, printre altele, CFR Cluj, Gyor, Energie Cottbus, Dinamo, FC Hermannstadt și Kisvarda.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!