Liga 1

Întăriri din Franța pentru Dinamo! Primul transfer realizat de Florin Răducioiu nu a mai jucat de două luni 

Dinamo se întărește în această iarnă pentru a evita retrogradarea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 10:27
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 10:40

Dinamo are o situație dificilă în Liga 1. După 21 de etape, „câinii” se situează pe penultimul loc, cu doar 12 puncte. Iar Iuliu Mureșan a considerat că Flavius Stoican are șanse mai mari să salveze clubul de la retrogradare decât Mircea Rednic, așa că l-a readus pe fostul antrenor al celor de la FCU Craiova în Ștefan cel Mare. 

Odată cu Flavius Stoican la Dinamo a fost prezentat și Florin Răducioiu, care va ocupa funcția de team manager. Iar fostul internațional român își face simțită prezența în Ștefan cel Mare și a convins deja un jucător să semneze cu gruparea bucureșteană. Potrivit fanatik, Balthazar Pierret (21 ani) va fi transferat oficial de Dinamo joi, 13 ianuarie. 

Mijlocașul central a evoluat în ultimul an și jumătate la Boulogne, în Liga 3 din Franța, unde a bifat 10 meciuri în această stagiune, fără a reuși să marcheze. Însă, ultima partidă în care Balthazar Pierret a jucat a fost pe 5 noiembrie 2021, în înfrângerea cu Bourg-en-Bresse, 1-2. 

Francezul este cotat la 350.000 de euro, conform transfermarkt, și a ajuns la Boulogne în vara lui 2020, după ce s-a despărțit de echipa secundă a celor de la Nice. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies