Liga 1

Înlocuitorul lui Deian Sorescu a refuzat Dinamo: „Poate vin la altă echipă din România”

Flavius Stoican s-a mai lovit de refuzul unui nou jucător. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 08:37
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 08:52

Dinamo are o situație dificilă în Liga 1. După 21 de etape, „câinii” se situează pe penultimul loc, cu doar 12 puncte. Iar Iuliu Mureșan a considerat că Flavius Stoican are șanse mai mari să salveze clubul de la retrogradare decât Mircea Rednic, așa că l-a readus pe fostul antrenor al celor de la FCU Craiova în Ștefan cel Mare. 

Iar tehnicianul a primit și întăriri. Răzvan Patriche (35 ani) și Marius Tomozei (31 ani) au semnat deja cu Dinamo și vor evolua în tricoul alb-roșu. 

Însă, „câinii” au mai întâmpinat un refuz în această campanie de achiziții din iarnă, după ce Kamer Qaka (26 ani) a preferat să semneze cu Mezőkövesd, pe un salariu mai mic, iar Jonathan Rodriguez (31 ani) a dorit să rămână la CFR, fără de a avea o șansă de a juca. Ivan Martic a precizat că nu a dat curs propunerii venite din partea lui Flavius Stoican și că este în căutara unui nou angajament. 

„Am decis să refuz oferta lui Dinamo. Voi vedea care va fi viitorul meu, sunt deschis la absolut orice, inclusiv să mă întorc în România.

Antrenorul de la Dinamo mă dorește foarte mult. Dar, având în vedere situația, plus relația mea cu Universitatea Craiova, nu știu ce va fi. Vom vedea ce va fi zilele viitoare. A fost un an 2021 greu și sper să încep bine acum. Aștept și discut cu noi cluburi”, a declarat Ivan Martic pentru gsp

Fundașul dreapta a evoluat ultima dată pentru Sion, unde a bifat 17 meciuri în toate competițiile. Acesta era văzut ce conducerea lui Dinamo un înlocuitor pentru Deian Sorescu, care are șanse mari să plece în această iarnă la Rakow, locul 3 din campionatul Poloniei. 

În timp ce pentru Universitatea Craiova a bifat 75 de meciuri, în care a marcat 5 goluri și a oferit 7 pase decisive. 

Modifică setările cookies