Mircea Rednic, suspendat de LPF! Ionel Ganea s-a ales cu o amenda consistenta pentru proteste la adresa arbitrajului!

Autor: Sport.ro
Miercuri 31 Iulie 2013, 13:59

	Mircea Rednic, suspendat de LPF! Ionel Ganea s-a ales cu o amenda consistenta pentru proteste la adresa arbitrajului!

►Se intorc VANtasticii! Ajax - Roda, vineri 21:00, live si exclusiv Voyo.ro si in premiera la Sport.ro, sambata 12:00!

Mircea Rednic, trimis in tribuna de arbitrul Iulian Dima in miutul 77 al partidei echipei sale, Cfr Cluj, cu ACS Poli Timisoara, a fost sanctionat cu o etapa de suspendare si 360 de lei penalitate sportiva de Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de fotbal.

Tot pentru proteste la adresa deciziilor arbitrului, tehnicianul formatiei Universitatea Cluj, Ionel Ganea, a primit o penalitate sportiva de 4.000 lei.

Alti doi oficiali au fost de asemenea sanctionati in urma partidelor din cadrul etapei a II-a a Ligii I, Catalin Popa (delegat FC Vaslui) si Razvan Negoita (masor Petrolul Ploiesti) au primit 4.000 de lei, respectiv o etapa de suspendare si 320 de lei.

Eliminati de pe teren, urmatorii jucatori au fost sanctionati astfel: Ciprian Deac (CFR Cluj) - 1 etapa de suspendare si 1.000 de lei penalitate sportiva; Ousmane N'Doye (Sageata Navodari) - 1 etapa si 1.000 de lei; Horia Popa (Corona Brasov) - 1 etapa si 1.000 de lei, Adrian Borza (Universitatea Cluj) - 1 etapa si 740 de lei; Catalin Straton (FC Vaslui) - 1 etapa si 740 de lei, Mario Felgueiras (CFR Cluj) - 1 etapa si 740 de lei si Florin Costea (CFR Cluj) - 1 etapa si 740 de lei.

Avand trei jucatori eliminati in partida cu ACS Poli Timisoara, clubul FC CFR Cluj a primit o penalitate sportiva de 1.800 lei pentru comportament neregulamentar.

Sursa: Mediafax

Patronii afacerilor de pe litoral au luat măsuri fără precedent. Ce trebuie să știi dacă vrei să mergi la mare
BRAT