Dinamovistii vor TURBA de furie! Cristea isi face praf fosta echipa: "E altceva sa joci cu stadionul plin!" Si-a declarat dragostea pentru Steaua

Autor: Sport.ro
Miercuri 31 Iulie 2013, 13:45

	Dinamovistii vor TURBA de furie! Cristea isi face praf fosta echipa: "E altceva sa joci cu stadionul plin!" Si-a declarat dragostea pentru Steaua

Venirea lui Cristea la Steaua nu e vazuta cu ochi buni de fanii dinamovisti. "Printul" pare ca a uitat de echipa care l-a consacrat: isi doreste sa fie iubit in Ghencea.
 

Atacantul in varsta de 29 de ani si-a indeplinit visul de a juca la Steaua. Cristea s-a grabit sa atace echipa care l-a consacrat: "E altceva sa joci cu stadionul plin, decat cu cateva sute in tribune. In unele momente, ai nevoie de sustinerea publicului." a spus Cristea pentru editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Cristea vrea sa imbrace cat mai repede tricoul ros-albastru, ca titular. Fotbalistul spera ca fanii echipei din Ghencea sa uite repede faptul ca a jucat timp de cinci ani la principala rivala: Dinamo.

"Este o situatie delicata pentru ca majoritatea ma percepe ca dinamovist, dar suporterii Stelei trebuie sa ma judece doar dupa evolutiile din teren. Oricum, pe mine fanii lui Dinamo ma huiduiau si ma injurau si cand jucam acolo, asa ca probabil o vor face si acum si la meciul din etapa a patra. Dar eu le promit fanilor din Ghencea ca voi face totul pentru ca echipa sa-si indeplineasca obiectivele." a mai spus atacantul in cadrul aceluiasi interviu.

Guvernul Orban, tot mai aproape de varianta demiterii. Ce pregătește premierul
BRAT