Farmecul vanzarii | Probleme in PARADIS! Ce se intampla la Rapid?! Noii actionari intampina mari dificultati si ar putea sa VANDA clubul:

Autor: Sport.ro
Miercuri 31 Iulie 2013, 13:25

	Farmecul vanzarii | Probleme in PARADIS! Ce se intampla la Rapid?! Noii actionari intampina mari dificultati si ar putea sa VANDA clubul:

►Santo Dios, ce echipa! Santo Neymar si D10s Messi vor Trofeul Gamper: Barca – Santos, vineri 22:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Rapidistii au "scapat" de George Copos si sperau ca echipa sa revina in elita fotbalului romanesc, insa ar putea avea parte de o noua surpriza.

Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir au reusit in urma cu mai putin de o luna sa semneze actele de preluare a clubului, acestia preluand, insa, si o parte din datoriile acumulate catre stat sau catre terte parti. Marea problema este ca cei doi oameni de afaceri sperau ca vor putea achita o parte din datorii prin atragerea unor sponsori puternici, iar lipsa acestora ii pune intr-o  postura dificila.

Cei doi au nevoie urgenta de 2,2 milioane de euro pentru a putea asigura supravietuirea Rapidului, dar sponsorii nu se inghesuie sa investeasca intr-un club aflat in insolventa. In aceste conditii, Cristescu si Zamfir ar fi primit propunerea de a scoate la vanzare o parte din actiuni, tocmai pentru a face rost de bani, scrie Ziarul National.

Alaturi de problema sponsorizarilor, rapidistii se confrunta si cu memoriul depus de mai multe cluburi in legatura cu banii din drepturile TV, Viitorul, Ceahlaul si alte 7 cluburi considerand ca echipa giulesteana ar trebui sa primeasca banii pe care i-au primit si celelalte nou-promovate.

Astfel, de la 1.8 milioane de euro, cat trebuia Rapidul sa incaseze pentru locul 8 ocupat in sezonul trecut, echipa va primi cu 1 milion mai putin, daca acest memoriu va fi trecut in Comitetul Executiv al LPF.

Nu au un plan
Noii sefi din Giulesti au reusit sa ii faca pe fani sa viseze, acestia venind cu un discurs despre o echipa sanatoasa, a carui proces de reconstructie, in momentul in care se va incheia, va lasa clubul intr-o situatie foarte buna din punct de vedere financiar.

De asemenea, acestia au dat asigurari ca Rapidul va face surpriza chiar din acest sezon, urmand ca echipa sa treaca prin reconstructie, dar sa ocupe si un loc onorabil, in acelasi timp.

Problema acestora este ca nu facut nimic pana acum. Staff-ul tehnic s-a plans de neplata datoriilor, stadionul ramane intr-o situatie precara, iar jucatorii veniti nu par sa se ridice la nivelul unei echipe de primele 10 locuri.

Ce vor sa faca?
Desi nu au reusit sa-si indeplineasca mare parte din promisiuni, in afara de cea ca vor salva clubul de la faliment, faliment pe care George Copos l-ar fi urmarit, actionarii din Giulesti au un plan secret.

Potrivit Prosport, acestia ar incerca sa-l convinga pe Petre Grigoras sa se alature Rapidului, urmand ca fostul antrenor al Otelului si al Panduriilor sa aiba mana libera si controlul exclusiv al echipei.

LIVE, ora 12.00. Preşedintele Klaus Iohannis face declarații de presă la Cotroceni
BRAT