Box

K.O pentru istorie! Saul 'Canelo' Alvarez l-a demolat pe Caleb Plant și a realizat o super-performanță 

Saul 'Canelo' Alvarez s-a luptat cu Caleb Plant sâmbătă, la Las Vegas. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 13:46
Data actualizarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 13:48

Pugilistul mexican s-a impus cu un K.O în runda a 11-a, în fața lui Caleb Plant, care reușise să îi țină piept până atunci. Arbitrul a intervenit și a oprit asaltul de pumni ai lui Canelo Alvarez, punând astfel capăt luptei. 

Odată cu victoria reușită, Saul Alvarez a intrat direct în istoria boxului, fiind primul pugilist care reușește să unifice toate centurile la categoria super-mijlocie. Mexicanul a unit centurile WBC, WBA, WBO și IBF odată cu victoria cu numărul 57 a carierei. Centura IBF a fost cea pusă în joc de adversarul său. 

  • Saul 'Canelo' Alvarez vs Caleb Plant

Canelo este al șaselea campion și primul din Mexic care reușește să câștige fiecare titlu al erei celor patru centuri, informează SkySports.

Până la acest duel, Plant, în vârstă de 29 de ani, era neînvins în cele 21 de lupte pe care le-a disputat de-a lungul carierei sale. 

VIDEO - Victoria lui Saul Alvarez în fața lui Plant 

Declarația lui Alvarez de la finalul luptei 

„Nu a fost ușor să ajung în acest punct. Mulțumesc familiei și echipei mele. Îl respect foaret mult pe Caleb Plan. Este un pugilist dificil și foarte abil. Mi-a fost greu, dar antrenorul meu mi-a zis să merg pe planul stabilit.  Așa trebuia să termin meciul. Trebuia să îl termin pe Caleb”, a spus Saul Alvarez după meci.

CITESTE SI
Modifică setările cookies