Victor Ponta se implică în disputa dintre FCSB și CSA Steaua: ”Cu stadionul Steaua ce facem? Va juca doar CSA? Nu promovează niciodată”

FCSB csa steaua Stadionul Ghencea Victor Ponta Fotbal intern Victor Ponta
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 13:35
Data actualizarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 13:54

Fostul premier consideră că pe stadionul Ghencea au acces toate echipele ce sunt dispuse să plătească.

CSA Steaua și FCSB își dispută, de câteva luni, prezența pe stadionul Steaua, din Ghencea. FCSB încearcă de luni bune să primească acces pe stadionul construit de Compania Națională de Investiții, în timp ce CSA Steaua caută toate motivele pentru a respinge cererile FCSB.

Victor Ponta, fost premier al României și un apropiat al lui Gigi Becali care, în perioada în care se afla în glorie politică, a participat, de mai multe ori, la meciuri în compania patronului FCSB, consideră că pe stadionul din Ghencea trebuie să aibă acces toți cei interesați și dispuși să plătească taxele de închiriere.

Cu stadionul Steaua ce facem? Va juca doar CSA? Păi, nu are voie sa promoveze niciodată în Liga 1, pentru că nu este echipă privată. Problema este că avem stadioane pe care le ținem goale și care costă foarte mulți bani. E un pic aberant.

(...) Mi s-ar părea un lucru extraordinar de bun (n.a - ca FCSB să evolueze în Ghencea), pentru cei extraordinar de mulți ca mine, care țin și cu una, și cu alta. (...) E greu cu Gigi. Niște minți luminate ar putea spune: «Când promovează Steaua, reușim să ne unim din nou». 

Vreau să văd liga națională, să văd cupe europene acolo. S-au băgat bani. Cearta nu prinde bine nimănui. Să mă pui să aleg? Pe 7 mai 1986, m-am dus pe jos până la Otopeni. Să nu uităm că am învestit Guvernul USL pe 7 mai. Crin Antonescu era și mai pasionat decât mine”, a declarat Victor Ponta, la DigiSport.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!