Mircea Rednic Dinamo Razvan Zavaleanu Liga 1

Mircea Rednic, șocat de banii pe care îi încasează Răzvan Zăvăleanu de la Dinamo: „Tu ce faci, bă, de când ai venit?!”

Situația de la Dinamo continuă să fie una delicată, până la această oră negăsindu-se un acționar dispus să preia echipa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 16:47
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 16:48

Una dintre variante este Mircea Rednic (60 ani), fostul antrenor al echipei, demis în iarna anului trecut, care a discutat deja cu Dorin Șerdean, acționarul majoritar de la SC Dinamo 1948 SA. Rednic a primit actele clubului din partea lui Șerdean și s-a arătat șocat după prima analiză făcută. 

Rednic a dezvăluit că acționarul majoritar, Șerdean, s-a arătat dispus să cedeze pachetul de 72% din acțiuni pe care îl deține, prin intermediul firmei Lotus, în schimbul a 500.000 de euro. Dinamo are datorii de peste 7 milioane de euro, iar falimentul este o mare problemă pe care ar trebui să o evite, însă 'Puriul' nu s-a arătat nemulțumit doar de acest lucru. 

Mircea Rednic, șocat de banii pe care îi încasează Răzvan Zăvăleanu de la Dinamo

Deși s-a arătat dispus să ajute echipa și să se implice, Mircea Rednic nu este de acord cu sumele uriașe încasate de firma lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, de la Dinamo după Planul de reorganizare. Antrenorul s-a arătat de-a dreptul indignat când a văzut ce procentaj încasează oficialul „câinilor”. 

„Acum, ce să fac? Să plătesc eu restanțele? Să-i dau lui Zăvăleanu bani, care n-a adus niciun euro? El are 6%+TVA din tot ce se vinde și tot ce intră la Dinamo! Tu ce faci, bă, de când ai venit?!”, a declarat Mircea Rednic la Digi Sport. 

Modifică setările cookies