Mircea Rednic Dinamo Liga 1 Superliga

Mircea Rednic s-a înțeles cu Nicolae Badea și va prelua banca lui Dinamo. Când va semna

Omul care a adus ultimul titlu în „Groapă”, pregătit să revină pentru a cincea oară pe banca lui Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 20:14
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 20:36

„Puriul” a dezvăluit că s-a întâlnit cu Nicolae Badea și că a vorbit cu acesta despre preluarea băncii tehnice a „câinilor”. 

Din spusele tehnicianului reiese că mutarea este ca și făcută, însă Rednic nu va putea semna cu Dinamo decât după ce Bonetti își va rezilia contractul cu gruparea din „Ștefan cel Mare”.

„Am fost la discuţii cu Badea, dar încă situaţia lui Bonetti este neclară, Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă şi situaţia se va clarifica, i-am spus şi lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi", a declarat Rednic, pentru Sport Total FM.

Mircea Rednic a mai pregătit-o pe Dinamo în patru rânduri: iulie 2006/septembrie 2007, iulie 2008/iunie 2009, mai 2015/mai 2016 și octombrie 2018/iunie 2019.

Dario Bonetti anunță că se întoarce la antrenamentele lui Dinamo

Tehnicianul italian va reveni în țară pentru antrenamentele „câinilor”. 

Bonetti a fost anunțat de conducătorii clubului, după meciul cu FCSB, pierdut de Dinamo cu 0-6, că nu mai este dorit pe banca tehnică. Cu toate astea, tehnicianul nu și-a doritsă semneze rezilierea contractului și a plecat din România, pentru ca ulterior să informeze că a fost depistat pozitiv cu coronavirus, motiv pentru care nu va participa la acțiunile echipei. 

Refuzul vehement al antrenorului l-a făcut pe Iuliu Mureșan, președintele clubului, să declare că Bonetti este așteptat la antrenamentele lui Dinamo, iar italianul urmează să se întoarcă. El a comunicat, atunci când a fost contactat de șefii din Ștefan cel Mare, că va reveni în țară și va relua sesiunile de pregătire imediat ce va fi testat negativ. (Mai multe detalii AICI!)

Modifică setările cookies