VIDEO EXCLUSIV "Cea mai bună variantă!" Jean Vlădoiu știe cine e antrenorul care poate aprinde speranța la Dinamo 

Jean Vlădoiu, președintele echipei FC Argeș, a vorbit vineri dimineața la Ora Exactă în Sport, emisiune moderată de Alex Rădulescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 11:47
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 12:16

Fost campion cu Dinamo și fost antrenor secund la echipa din Ștefan cel Mare, Jean Vlădoiu a fost unul dintre cei mai valoroși atacanți români ai anilor 90-2000. 

S-a consacrat la Steaua, la începutul anilor '90, apoi a jucat la cel mai înalt nivel în Bundesliga, la FC Koln, unde a făcut pereche în linia ofensivă cu Toni Polster. 

  • Jean Vlădoiu

Vlădoiu: "Rednic e cea mai bună variantă pentru Dinamo!"

Întrebat de moderatorul emisiunii Ora Exactă în Sport, Alex Rădulescu, ce părere are despre varianta potivit căreia Mircea Rednic ar putea să o preia pe Dinamo, președintele celor de la FC Argeș a răspuns imediat, argumentându-și poziția.

"Rednic? Cea mai bună variantă! E un dinamovist desăvârșit, a fost și jucător, dar și antrenor în Ștefan cel Mare. 

E persoana cea mai potrivită dacă domnul Badea a decis asta. Dinamo are un lot foarte valoros. La câți tineri au, la felul cum joacă, Dinamo are nevoie de un antrenor, încă doi trei jucători și multă răbdare. 

În Cupă poți să te bați, să câștigi. La Dinamo s-au făcut transferuri, suporterii sunt senzaționali, cu Mircea Rednic lucrurile ar sta mult mai bine!", a declarat Jean Vlădoiu, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

Rednic a mai antrenat-o pe Dinamo de patru ori

Ultima aventură a lui Rednic pe banca tehnică a fost la Viitorul Constanța, când după doar 4 luni și 17 meciuri, Gică Hagi l-a demis. 

Pe Dinamo a mai pregătit-o în patru rânduri: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iulie 2019.

Modifică setările cookies