FCSB nu se refuza! Teja, in pole position, Dica pe faras! "Orice antrenor tinde sa mearga mai sus"

FCSB nu se refuza! Teja, in pole position, Dica pe faras! "Orice antrenor tinde sa mearga mai sus"

Mihai Teja este pe locul 3 in Liga 1 cu Gaz Metan Medias.

Mihai Teja, antrenorul lui Gaz Metan Medias este vazut drept posibilul inlocuitor al lui Nicolae Dica la FCSB dupa ce Man si compania au pierdut partida cu Chiajna de la Voluntari.

"Nu stiu nimic despre interesul de la FCSB. Nu stiu ce se va intampla. Noi am fost colegi si ne respectam.
FCSB este un club mare, un brand. Orice antrenor tinde sa mearga mai sus si nu poate sa refuze din prima un club ca FCSB",
a declarat Mihai Teja la Digi Sport. 

Teja a fost antrenor secund la Steaua pe vremea cand echipa lui Becali evolua doua sezoane consecutiv in Liga Campionilor si pe banca erau nume importante precum Lacatus sau Dorinel Munteanu.

"Nu este usor. La FCSB este presiune foarte mare. Am avut norocul de a prinde doi an la rand Liga Campionilor. Depinde de relatia antrenor-patron", a declarat antrenorul Gazului.

Gaz Metan Medias este revelatia sezonului in Liga 1, iar principalele arme ale echipei lui Teja sunt unitatea grupului si comunicarea.

"Sunt bucuros si norocos ca am gasit un grup unit. Familia aceasta si grupul acesta este mult mai importanta decat calitatea oricarui jucator. Comunicarea este cel mai important lucru. Atat intre antrenor si patron cat si intre antrenor si jucatori", a precizat Teja.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Experți mandatați de OMS: „Pandemia putea fi evitată”. Asistăm la un „veritabil Cernobîl al secolului XXI”
BRAT
Modifică setările cookies