Liga 1

Echipa din Liga 1 care l-a lăsat fără cuvinte pe MM Stoica: ”Are baghetă magică”

Rakow Czestochowa, echipa lui Deian Sorescu (24 de ani), l-a transferat și pe Bogdan Racovițan (21 de ani), de la FC Botoșani.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 22:52
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 23:03

Trupa lui Valeriu Iftime a reușit să îl aducă pe tânărul fundaș în urmă cu un an, de Dijon, în schimbul sumei de 100.000 de euro, iar acum a plecat în Polonia, prețul său fiind de 550.000 de euro, la care se adaugă bonusuri de 250.000 de euro.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, este fascinat de felul în care trupa lui Marius Croitoru reușește să producă an de an fotbaliști de calitate.

  • MM Stoica

Chiar surprinzător dar nu pentru că a plecat pe o sumă importantă, ci pentru că a venit de nicăieri. Botoşani are o baghetă magică. Au reuşit, din nou, cei de la Botoşani să îşi facă buget. O mare realizare a lui Valeriu Iftime. 

Mihai Stoica, laude pentru FC Botoșani

Asta pentru că i-a dat credit lui Croitoru. Fără experienţă ca antrenor, i-a dat credit. Eu nu mă gândeam vreodată că el se face antrenor. E impresionant ce face acolo, pentru că are un bagaj de cunostinţe impresionat.

Mă uitam acum la ultimul meci cu Sepsi, Croitoru l-a folosit pe Dragoş fundaş stânga, a folosit doi atacanţi care erau aproape lăsăţi de fotbal. Mailat care nu joacă de nu ştiu cât timp, a dat pasa de gol. 

Iar Papa marchează în condiţile în care e în ultimele şase luni de contract şi ştim cum se comportă un fotbalist în ultimele şase luni de contract... După e Mihai Roman II care era lăsat de fotbal şi cu toate acestea, îţi câştigă meciul. E impresionant”, a declarat MM Stoica pentru telekomsport.com.

Transferul lui Bogdan Racovițan, anunțat de Valeriu Iftime pentru sport.ro

Valeriu Iftime a anunțat în exclusivitate pentru www.sport.ro că Bogdan Racovițan va pleca în Polonia, la Rakow, în schimbul a 550.000 de euro.

Racovițan este perfectat, e semnat, e plecat. El a plecat cu impresarul acolo ca să semneze. Sunt niște bonusuri, se poate ajunge la 800.000 de euro, e ca la Moruțan, e complicat cu bonusurile, momentan e un contract de peste 500.000 de euro.

Dican a venit contra-cost. E o sumă de transfer, ca și la Racovițan, am plătit 100.000 de euro. Aici e o sumă mai mare, o parte acum și o parte la revânzare. Nu am oferte clare în acest moment, au fost niște discuții dar mai mult îi zăpăcesc.

Există o cerință pentru Hervin Ongenda, dar nu îi dau drumul fără bani. Kage cred că nu mai vine, a cerut să plece și cred că îi dau drumul, am avut o discuție din vară cu el”, a spus Valeriu Iftime, pentru www.sport.ro.

Modifică setările cookies