Stranieri

George Pușcaș se poate întoarce în Serie A! Clubul care îl dorește și suma la care este evaluat atacantul român

George Pușcaș a marcat două goluri în ultima lună pentru Reading și a atras deja atenția cluburilor din Italia.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 21:28
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 21:30

Românul nu a trecut prin cea mai bună perioadă a carierei sale. Ajunsese la opt luni fără gol marcat pentru echipa de club, subiect de glume pentru fanii lui Reading pe rețelele de socializare.

Pușcaș a „spart gheața” cu două goluri marcate în ultima lună pentru Reading și ar putea prinde un transfer în Serie A, acolo unde a mai evoluat pentru Benevento și Inter Milano.

George Pușcaș e dorit de Sampdoria, echipa lui Radu Drăgușin

Pușcaș e dorit de Sampdoria, echipă la care evoluează și Radu Drăgușin, împrumutat de la Juventus. Jurnaliștii italieni de la Calciomercato susțin că Sampdoria caută un atacant, iar prețul lui Pușcaș, care se învârte în jurul cifrei de 2 milioane de euro, este atractiv pentru echipa din peninsulă.

O variantă bună pentru Sampdoria este George Puşcaş, 25 de ani, joacă la Reading, care a crescut la Inter. Este varianta cea mai bună din punct de vedere financiar - valorează aproximativ 2 milioane. 

În această stagiune a realizat două goluri pentru Reading. Cifrele lui nu sunt cele mai promiţătoare, dar Sampodoria îl urmăreşte, i-ar ajuta în lupta pentru evitarea retrogradării”, anunță jurnașiștii din Italia.

Ajuns la 25 de ani, Pușcaș și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în Italia, acolo unde a evoluat pentru Inter Milano, Bari, Benevento, Novara şi Palermo. Acesta a strâns 15 meciuri și un gol în Serie A, dar și 85 de meciuri și 26 de goluri în Serie B.

Modifică setările cookies