Campionate externe

Mbappe, condiție clară pentru Real Madrid: vrea un jucător de la PSG alături! Anunțul care nu este pe placul lui Ancelotti

Kylian Mbappe (23 ani) este principalul obiectiv al lui Real Madrid în vară, iar mutarea sa pe Bernabeu este considerată a fi iminentă. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 21:44
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 21:48

Atacantul francez nu și-a prelungit înțelegerea cu Paris Saint-Germain, urmând să rămână liber de contract în vară. Decizia vine după ce conducerea de pe Parc des Princes a refuzat să îl lase să plece în vara lui 2021, când madrilenii au făcut o ofertă importantă pentru el. 

Parisul riscă să îl piardă pe gratis, mai ales în contextul în care Mbappe și-a exprimat clar dorința de a pleca, încă de acum un an. Campionul mondial voia ca PSG să obțină bani în schimbul plecării sale, însă refuzul conducătorilor a complicat situația, iar până acum a refuzat și el orice ofertă de prelungire venită din partea lor. 

Kylian Mbappe, condiție clară pentru a merge la Real Madrid 

Mbappe este sigur de faptul că Florentino Perez îl dorește cu ardoare la echipa sa. După plecarea lui Cristiano Ronaldo, Realului i-a lipsit un star din echipă, iar tânărul atacant poate deveni cu ușurință următorul idol de pe Santiago Bernabeu. Astfel, dat fiind faptul că madrilenii nu plătesc nimic pentru transferul său, decât salariul, fotbalistul a început să pună condiții. 

În cazul de față, Kylian Mbappe i-ar fi cerut lui Perez un fost jucător de la Real Madrid, care în prezent este coechipierul său la Paris Saint-Germain. Realul are probleme în banda dreaptă, acolo unde Carvajal a fost mai mult accidentat, iar Lucas Vazquez nu s-a prezentat drept o soluție ideală, iar atacantul francez are soluția. 

Conform El Nacional, Kylian Mbappe a cerut ca cel mai bun prieten al său de la PSG, din prezent pe care îl consideră și „cel mai bun lateral dreapta din lume” să vină alături de el pe Bernabeu, Achraf Hakimi. Mai mult, în acest sens, mama lui Mbappe, care este și agentul său, i-ar fi propus deja lui Florentino Perez transferul marocanului care face senzație la Cupa Africii pe Națiuni

Mbappe îl consideră extrem de important pe Hakimi, iar transferul său i-ar putea facilita și lui adaptarea, mai ales pentru că fundașul dreapta a fost jucătorul grupării blanco în trecut. 

Vândut de Real cu 43 de milioane, cumpărat de PSG cu 66 de milioane

Florentino Perez l-a vândut pe Hakimi către Inter pe data de 1 septembrie 2020, considerând că tânărul jucător nu are calitățile necesare pentru a ajunge un fotbalist de nivelul Realului. După un an petrecut la Inter, PSG l-a cumpărat în schimbul a 66.5 milioane de euro!

Hakimi a fost singurul transfer pentru care conducerea Parisului a plătit în vara lui 2021, restul jucătorilor venind din postura de fotbaliști liberi de contract, iar prețul său a fost justificat. 

Prestațiile marocanului au fost mereu la cel mai înalt nivel, iar pe teren, a demonstrat că are o conexiune importantă cu Kylian Mbappe. Hakimi a devenit rapid unul dintre cei mai buni fotbaliști pe postul său, acumulând 25 de meciuri în acest sezon, 3 goluri înscrise și 3 assist-uri. 

Ancelotti, deloc încântat de mutarea cerută de Mbappe

Achraf Hakimi nu este un jucător care să se muleze pe profilul dorit de Carlo Ancelotti. Mai mult, sub conducerea sa, Hakimi a fost cedat la Borussia Dortmund, sub formă de împrumut.

Tehncianul italian preferă un jucător pe post care să fie mai defensiv, iar transferul lui Hakimi nu ar fi deloc pe placul său. Unul dintre motive ar fi și faptul că transferul său ar implica o sumă mare de bani, pe care Realul ar achita-o, excluzând astfel posibilitatea altor transferuri. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies