Noul pariu al lui Mihai Stoica: "Are calități să ajungă vârful echipei naționale, clar!"

Mihai Stoica Echipa Nationala Farul Constanta FCSB louis munteanu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 08:15
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 08:14

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit în termeni laudativi despre Louis Munteanu (20 de ani), atacantul celor de la Farul Constanța.

Împrumutat de Fiorentina la Farul, după doi ani în care nu a reușit să debuteze la prima echipă a italienilor, Louis Munteanu are evoluții apreciate la formația lui Gică Hagi în acest sezon.

Mihai Stoica: "Louis Munteanu are calități să ajungă vârful echipei naționale"

Sâmbătă seară, Munteanu a marcat primul gol al Farului din meciul cu Petrolul (2-0), iar Mihai Stoica se așteaptă ca internaționalul U21 să facă pasul la naționala de seniori a României în curând.

"Are calități să ajungă vârful echipei naționale, clar! Și cred că i-a prins foarte bine și că s-a dus în Italia exact când avea nevoie. Italia te dezvoltă. Uite, Ianis când a venit. Te dezvoltă și fizic, dar și tactic", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Crescut la Academia Hagi, Munteanu a fost vândut de FC Viitorul în septembrie 2020, la Fiorentina, în schimbul sumei de 1,7 milioane de euro. Atacantul a evoluat doar pentru formația Primavera și a prins de câteva ori lotul primei echipe.

În august 2022, Fiorentina a decis să îl împrumute pentru un an înapoi la formația lui Gică Hagi. La finalul sezonului, Munteanu ar trebui să revină la Fiorentina.

  • 3 meciuri are Louis Munteanu la naționala U21 a României
  • 600.000 de euro este cota de piață a atacantului, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!