Mihai Stoica e direct: „Asta e părerea mea!” Ce a spus după scandările rasiste din Sepsi OSK - FCU Craiova

Sepsi OSK - FCU Craiova Mihai Stoica Sepsi Sf. Gheorghe Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 20:39
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 20:39

Cele două echipe s-au duelat în etapa cu numărul 23 din Superligă. În minutul 27, arbitrul Andrei Chivulete a oprit definitiv partida din cauza scandărilor xenofobe.

În acest sesn, Sepsi OSK va beneficia, cel mai probabil, de cele trei puncte câștigate la masa verde, chiar dacă președintele de la FCU Craiova, Marcel Pușcaș, a spus că și covăsnenii au avut strigăte rasiste în timpul meciului.

Mihai Stoica e direct: „Asta e părerea mea!” Ce a spus după scandările rasiste din Sepsi OSK - FCU Craiova

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre evenimentele de la Sf. Gheorghe și și-a exprimat propria părere, evidențiind că meciul nu ar fi trebuit oprit în minutul 27.

  • Mihai Stoica

„Am înţeles că s-a scandat dintr-o parte şi din alta, aşa mi-au spus martorii oculari. Mi s-a spus că din partea cealaltă s-a scandat 'ţiganii, ţiganii'. Mi-a spus un martor ocular. Nu ştiu, că n-am fost acolo. Părerea mea e că ar trebui să se joace din minutul 26, fără spectatori”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Sepsi OSK - FCU Craiova 0-0 (meci întrerupt de arbitrul Andrei Chivulete)

În minutul 25, iniţial arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte scurt timp el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare.

Meciul a fost întrerupt 10 minute, echipele au revenit pe gazon, dar au mai jucat doar 14 secunde și Chivulete a fluierat finalul partidei! Fanii lui FCU au declanșat din nou ploaia de scandări xenofobe, iar Chivulete a întrerupt definitiv partida! 

Bergodi s-a dus către Chivulete pentru a-i cere explicații însă centralul a respectat regulamentul! Dacă după cele 10 minute de întrerupere echipele revin pe teren și se continuă scandările xenofobe, arbitrul fluieră finalul partidei. 

"Cam asta a fost!", a spus comentatorul partidei de la Digisport, Dan Ștefănescu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!