Sepsi OSK - FCU Craiova Mihai Stoica Sepsi Sf. Gheorghe Superliga

Mihai Stoica e direct: „Asta e părerea mea!” Ce a spus după scandările rasiste din Sepsi OSK - FCU Craiova

Cele două echipe s-au duelat în etapa cu numărul 23 din Superligă. În minutul 27, arbitrul Andrei Chivulete a oprit definitiv partida din cauza scandărilor xenofobe.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 20:39
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 20:39

În acest sesn, Sepsi OSK va beneficia, cel mai probabil, de cele trei puncte câștigate la masa verde, chiar dacă președintele de la FCU Craiova, Marcel Pușcaș, a spus că și covăsnenii au avut strigăte rasiste în timpul meciului.

Mihai Stoica e direct: „Asta e părerea mea!” Ce a spus după scandările rasiste din Sepsi OSK - FCU Craiova

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre evenimentele de la Sf. Gheorghe și și-a exprimat propria părere, evidențiind că meciul nu ar fi trebuit oprit în minutul 27.

  • Mihai Stoica

„Am înţeles că s-a scandat dintr-o parte şi din alta, aşa mi-au spus martorii oculari. Mi s-a spus că din partea cealaltă s-a scandat 'ţiganii, ţiganii'. Mi-a spus un martor ocular. Nu ştiu, că n-am fost acolo. Părerea mea e că ar trebui să se joace din minutul 26, fără spectatori”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Sepsi OSK - FCU Craiova 0-0 (meci întrerupt de arbitrul Andrei Chivulete)

În minutul 25, iniţial arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte scurt timp el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare.

Meciul a fost întrerupt 10 minute, echipele au revenit pe gazon, dar au mai jucat doar 14 secunde și Chivulete a fluierat finalul partidei! Fanii lui FCU au declanșat din nou ploaia de scandări xenofobe, iar Chivulete a întrerupt definitiv partida! 

Bergodi s-a dus către Chivulete pentru a-i cere explicații însă centralul a respectat regulamentul! Dacă după cele 10 minute de întrerupere echipele revin pe teren și se continuă scandările xenofobe, arbitrul fluieră finalul partidei. 

"Cam asta a fost!", a spus comentatorul partidei de la Digisport, Dan Ștefănescu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!