Liga 1

Mihai Stoica a comentat transferurile făcute de Dinamo: „Să mă ierte! Nu vreau să jignesc niciun jucător, dar cred că altceva se așteaptă!”

Mihai Stoica a vorbit despre transferurile făcute de Dinamo în iarnă. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 18:41
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 18:41

„Câinii” au reușit să facă două transferuri în această perioadă de mercato, în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Răzvan Patriche și Marius Tomozei au fost anunțați oficial, iar șefii clubului din Ștefan cel Mare ar purta discuții și cu Alin Buleică, fost jucător la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. 

Mihai Stoica se îndoiește de transferurile făcute de Dinamo 

Managerul general al FCSB-ului a vorbit despre situația lui Dinamo, comentând transferurile făcute de „câini”, pe care nu le vede ca fiind potrivite pentru obiectivul greu pe care îl are echipa. 

Totodată, Mihai Stoica a vorbit și despre misiunea lui Flavius Stoican, care trebuie să se lupte pentru a salva echipa de la retrogradare, fiind pus în fața unei provocări majore. Oficialul roș-albaștrilor a ținut să puncteze că tehnicianul are nevoie de ceva mai mult decât de o baghetă magică pentru a putea scăpa echipa. 

„E mult mai rău, iar faptul că… Dacă Flavius are în cap ce avem noi, că Dinamo e într-o situatie dramatică, ar putea să iasă să spună asta? Niciodată.

Dinamo trebuie să se întărească, Dinamo are nevoie de… Dar să mă ierte Buleică, Tomozei. Nu vreau să jignesc niciun jucător, dar cred că altceva se aşteaptă ca nume pentru Dinamo, pentru a se întări o echipă care vrea să scape din zona aia, să iasă.

Lui Stoican îi trebuie mai mult decât o baghetă magică. E complicat, pentru că la Dinamo nu ai linişte să lucrezi ca la Iaşi sau ca la Tg. Jiu. La Dinamo e presiune foarte mare”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport. 

Modifică setările cookies