Liga 1

Cosmin Moți vrea să salveze un jucător de la Dinamo! Fostul fotbalist negociază despărțirea dintre părți

Cosmin Moți luptă pentru eliberarea unui jucător de la Dinamo.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 00:17
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 00:22

Bulgarul Plamen Iliev a ajuns la Dinamo în această toamnă, însă nu e mulțumit de situația de la echipă și vrea să plece. Fotbalistul trecut pe la FC Botoșani, Astra Giurgiu și Ludogorets a intrat într-un conflict cu Mircea Rednic și a rămas supărat chiar dacă ”Puriul” a plecat de la echipă.

În despărțirea de Dinamo este implicat și Cosmin Moți, nașul portarului. Fanatik spune că fostul fundaș vrea să îi dea o mână de ajutor în negocierile privind rezilierea contractului. Cei doi se cunosc din perioada în care amândoi evoluau pentru Ludogorets.

Moți vrea să profite de trecutul său dinamovist pentru a-i influența pe șefii din Ștefan cel Mare să îl lase liber fără pretenții financiare pe portarul de 30 de ani care a adunat 19 selecții în naționala Bulgariei.

El a intrat în dizgrația fanilor după meciul Dinamo - CS Mioveni 1-2, când acesta a luat două goluri în prelungirile partidei. Flavius Stoican a declarat că acesta este constant amenințat de suporteri: „A primit 400 de mesaje, în care toată lumea îl critică. Familia nu vrea să continue, și el și Filip au primit multe amenințări și se gândesc la sănătatea familiei”.

Modifică setările cookies