VIDEO EXCLUSIV 'Micul fenomen' de la Rapid, peste 'perla' de la FCSB: „E mai bun decât Tavi Popescu la această oră! Inclusiv la educație!”

Liga 1 are doi jucători tineri de perspectivă care s-au făcut remarcați în acest sezon, Rareș Ilie (19 ani) și Octavian Popescu (19 ani). 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 13:33
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 13:36

Tinerii jucători de la Rapid, respectiv FCSB, au impresionat cu prestațiile lor din acest sezon, în special Rareș Ilie, care a avut o evoluție extrem de bună la debutul său în Liga 1. Numit de Daniel Pancu 'micul fenomen', Ilie s-a remarcat prin calitățile pe care le-a arătat pe teren, dar și prin golurile pe care le-a marcat. 

Fotbalistul are 4 goluri marcate în ultimele 4 meciuri jucate, fiind decisiv pentru echipa sa de multe ori în acest sezon. Rareș Ilie a fost comparat în câteva rânduri cu Octavian Popescu, unul dintre cei mai buni fotbaliști de la FCSB din acest sezon, cei doi având aceeași vârstă. 

Rareș Ilie, văzut peste Octavian Popescu la ora actuală

Dumitru Dragomir este unul dintre cei care a avut mereu cuvinte de laudă la adresa lui Rareș Ilie, iar de această dată, după meciul șters făcut de jucătorul FCSB-ului cu Universitatea Craiova, 1-0, fostul șef al LPF a declarat că jucătorul Rapidului este peste Popescu. Dragomir și-a și motivat declarațiile, punctând care sunt capitolele la care Ilie este peste jucătorul roș-albaștrilor. 

„Îl admir și pe Mutu, la fel ca și pe Miță (n.r. Mihai Iosif), sunt antrenori buni amândoi. Copiii Giuleștiului au crescut în valoare, iar cel pe care l-a adus fiul meu la Rapid, Rareș Ilie este cel mai bun tânăr jucător din țară la această oră. 

E mai bun decât Tavi Popescu la această ora, pentru că are aspect comercial mai bun decât Tavi Popescu. O să mă întrebi ce înseamnă aspect comercial, și la înălțime, și la masă musculară, aspect fizic, inclusiv la educație, dacă vreți”, a declarat Dumitru Dragomir la PRO Arena.  

Modifică setările cookies