Liga 1

Rareș Ilie e noul Ronaldo din Giulești! Planurile mărețe ale „perlei” din Liga 1

Decarul lui Adrian Mutu (43 ani) a vorbit despre dorințele sale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Mai 2022, 15:41
Data actualizarii: Joi 05 Mai 2022, 15:52

Rareș Ilie (19 ani) are parte de un playoff extraordinar. În cele 7 meciuri, atacantul Rapidului a înscris de 4 ori și a oferit 4 pase decisive. Cu aceste reușite, Ilie a bifat 6 goluri și 9 pase assist-uri în 34 de partide în această ediție a Ligii 1. 

Însă atacantul diu Giulești nu vrea să se oprească aici. Dorește să evolueze constant în cupele europene și să participe cu echipa națională la un Campionatul Mondial. Iar în ciuda evoluțiilor sale solide, Rareș Ilie a mărturisit că presupusele oferte din străinătate nu-l bulversează. 

Rareș Ilie: „Vreau să joc într-una din cele mai puternici ligi” 

„Vreau să ajung să joc în cupele europene constant, să joc într-una din cele mai puternice ligi și să ajung la Campionatul Mondial cu echipa națională a României.

Interesul unor echipe de top pentru mine înseamnă mult, dar nu știu cât e de adevărat. Nu am stat să mă preocup deocamdată de aceste zvonuri, m-am concentrat și mă concentrez în continuare pe meciurile importante pe care le mai avem”, a declarat Rareș Ilie pentru EuroSport

De asemenea, conform aceleiași sure decarul lui Adrian Mutu (43 ani) a dezvăluit și cine este idolul său. Cel pe care l-a ales ca model este Cristiano Ronaldo, care la 37 de ani este golgheterul lui Manchester United, cu 24 de goluri în toate competițiile în acest sezon. 

Clasament playout 

Modifică setările cookies