Daniel Pancu e convins că se va întoarce la Rapid: "Revin să câștigăm campionatul!"

Daniel Pancu Liga 1 Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Mai 2022, 19:32
Data actualizarii: Vineri 06 Mai 2022, 19:32

Daniel Pancu este de la finalul lunii martie antrenor-coordonator la Academia de Fotbal FC Voluntari, însă anunță că este tentat să revină în antrenorat.

Fostul atacant a antrenat ultima oară la Poli Iași, în perioada august 2020 - ianuarie 2021 și spune că visează să revină la Rapid și să lupte pentru câștigarea titlului.

Daniel Pancu e convins că se va întoarce la Rapid: "Revin să câștigăm campionatul!"

Pancu, dezamăgit când a văzut că Adrian Mutu a fost numit în funcția de antrenor la Rapid, spune că ar accepta să revină la formația giuleșteană doar în momentul în care clubul va fi stabil din toate punctele de vedere și va putea avea drept obiectiv câștigarea titlului.

"Clar, sunt șanse pe viitor, eu sunt aproape sigur că voi mai antrena la Rapid. În momentul în care revin, revin să câștigăm campionatul. Îmi doresc foarte mult lucrul ăsta. Că se va întâmpla peste 2-4-7-10 ani, nu știm, dar vin doar când sunt lucrurile foarte bine puse la punct la club. 

N-aș mai suporta încă un eșec din cauza factorilor care nu țin doar de mine. Problemele cele mai mari pentru noi când am fost demis erau terenul din Regie, execrabil, iar a doua, multe decizii de arbitraj nefavorabile. Au spus-o specialiștii, nu eu", a spus Pancu, la Prosport Live.

Pancu a mai antrenat la Rapid în perioada octombrie 2018 - martie 2020, când a preluat echipa din Liga 3 și a promovat-o în eșalonul secund.

Ca fotbalist, Pancu a evoluat în șase perioade diferite la Rapid și a reușit să câștige patru trofee - un titlu de campion și trei Cupe ale României.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!