FCU, „bestia nera” pentru Rapid! Mutu promite să schimbe acest lucru: „Așteptăm meciul cu mare entuziasm!”

Adrian Mutu FCU Craiova Rapid Superliga Adrian Mutu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Mai 2022, 19:41
Data actualizarii: Duminica 08 Mai 2022, 19:46

Rapid primește vizita lui FCU Craiova, luni, de la ora 20:30, în etapa a opta din playout.

„Rapid nu joacă niciun meci la egal, mai ales pe Giuleşti. Acesta este un meci care ne dă posibilitatea, dacă vom câştiga, să încheiem pe primul loc play-out-ul. Întâlnim o echipă care traversează o formă bună, are doar o înfrângere în playout, şi care a fost oaia neagră a Rapidului în ultimul timp. Dar noi mâine vrem să schimbăm acest lucru. Pentru a câştiga trebuie să alergăm, să luptăm şi asta vom face. Bănuiesc că revanşa e aşteptată de suporteri, ştiu ce s-a întâmplat în acest sezon şi în Liga 2 cu FCU... Deci atât suporterii, cât şi noi aşteptăm meciul cu mare entuziasm şi mare ambiţie”, a spus Mutu.

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti, Adrian Mutu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că partida cu FCU Craiova 1948 este foarte importantă deoarece o victorie îi dă posibilitatea formaţiei sale să termine play-out-ul Ligii I pe primul loc în clasament.

„Rapid nu joacă niciun meci la egal, mai ales pe Giuleşti. Acesta este un meci care ne dă posibilitatea, dacă vom câştiga, să încheiem pe primul loc play-out-ul. Întâlnim o echipă care traversează o formă bună, are doar o înfrângere în play-out, şi care a fost oaia neagră a Rapidului în ultimul timp. Dar noi mâine vrem să schimbăm acest lucru. Pentru a câştiga trebuie să alergăm, să luptăm şi asta vom face. Bănuiesc că revanşa e aşteptată de suporteri, ştiu ce s-a întâmplat în acest sezon şi în Liga a II-a cu FCU... Deci atât suporterii, cât şi noi aşteptăm meciul cu mare entuziasm şi mare ambiţie”, a spus Mutu.

Pentru el, partida de luni seara este una specială având în vedere că a condus-o pe FCU Craiova 1948 în acest sezon.

„Pentru mine nu e un meci ca toate celelalte din cauza faptului că am antrenat pe FCU Craiova. Dar importanţa lui nu o dă faptul că am fost eu acolo sau ambiţia mea personală, ci faptul că ne dă posibilitatea de a câştiga play-out-ul. Deci în primul rând este interesul clubului, al echipei şi apoi al meu. Vom întâlni jucătorii pe care pe o parte i-am antrenat, dar tocmai că îi ştiu îmi dau seama că va fi un meci greu”, a precizat Mutu.

În ultimele cinci confruntări directe dintre cele două echipe, FCU s-a impus de patru ori, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!