VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali nu s-a abținut când a fost întrebat despre prestația lui Octavian Popescu în meciul cu Universitatea Craiova 

FCSB a câștigat meciul cu Universitatea Craiova, 1-0, iar lupta la titlu rămâne în continuare încinsă. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 11:47
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 11:54

Roș-albaștrii au revenit la două puncte de liderul CFR Cluj, după golul marcat de Ivan Mamut cu călcâiul, în minutul 86 al partidei. Meciul a fost unul intens, dominat în mare parte de olteni, care au avut mari șanse de a înscrie, însă loviturile de cap ale jucătorilor lui Reghecampf fie au lovit bara, fie au fost respinse de Târnovanu. 

Unul dintre jucătorii care nu a reușit să se remarce este Octavian Popescu (19 ani), 'perla' roș-albaștrilor din acest sezon, care a avut o prestație ștearsă. 

Gigi Becali, fără menajamente la adresa lui Octavian Popescu: „A avut o evoluție foarte slabă!” 

Gigi Becali își lăuda jucătorul după fiecare meci, însă după meciul cu Universitatea Craiova, patronul a recunoscut că tânărul jucător a avut o evoluție slabă. Întrebat de moderatorul emisiunii „Ora exactă în sport” dacă prestația slabă s-a datorat faptului că Laurențiu Reghecampf a găsit „cheia anti-Tavi”, patronul FCSB-ului a oferit un răspuns tranșant, punctând că nu există astfel de lucruri pentru un jucător cu calitățile 'perlei' sale. 

Mai mult, Gigi Becali a făcut și o asociere cu Leo Messi, dorind să evidențieze o declarație făcută de un fost antrenor despre fotbalistul argentinian. Patronul a mai punctat și faptul că s-a văzut prestația slabă a lui Octavian Popescu și în jocul echipei, care nu a arătat atât de bine.  

„Aseară nu, nu știu, a avut o evoluție foarte slabă aseară, nu știu, parcă nu mai are vigoarea aia a lui. Nu există anti-Tavi, nu există pentru el, nu a fost el în formă, dar jucătorii de geniu nu au. Nu ați văzut de Messi se spunea să ia măsuri și spunea un antrenor mare: 'Pentru Messi nu există antidot, nu ai ce să îi faci', așa și lui Tavi, nu ai ce să îi faci. 

Că spunea Cârțu că dublaj, ce dublaj, mă? Că într-un dribling îi driblează pe amândoi și dă gol. Aseară nu a fost în apele lui. Dacă el nu merge și echipa gâfâie. Dacă rezolvă jocul, cum să nu beneficieze de susținere? Dacă mai aveam un Tavi și pe dreapta, vai de capul meu”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena. 

  • 3 milioane de euro este cota lui Octavian Popescu conform Transfermarkt. 
  • 9 goluri și 4 assist-uri a reușit tânărul jucător în 36 de meciuri disputate în acest sezon. 
Modifică setările cookies