eduard radaslavescu FCSB Florin Gardos transfer fcsb Superliga

EXCLUSIV "Mi se pare un transfer senzațional". Cine este jucătorul luat de FCSB pe care Florin Gardoș în consideră un câștig

FCSB continuă ofensiva pe piața transferurilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 10:02
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 10:11

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunțat că a rezolvat patru transferuri în cursul zilei de joi.

Becali a anunțat că a bătut palma cu Farul pentru doi jucători - mijlocașul Eduard Radaslavescu (18 ani) și fundașul Radu Boboc (23 de ani). Mutările au fost confirmate și de președintele Farului, Gică Popescu.

Invitat la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Florin Gardoș a vorbit despre mutările făcute de vicecampioana României, dezvăluind că transferul lui Radaslavescu este unul foarte bun.

"Radaslavescu mi se pare un transfer senzațional, e un jucător de perspectivă. Nu știu cât s-a plătit, am văzut că ar fi fost 900.000 de euro pachetul. E un transfer interesant, poate cel mai interesant din cele făcute", a declarat Gardoș la PRO ARENA

FCSB a făcut patru transferuri

Pe lângă cei doi, Gigi Becali a anunțat că a mai rezolvat astăzi două transferuri. Unul dintre ei este Marco Dulca, mijlocașul de la Chindia, căruia i-a fost achitată clauza de reziliere în valoare de 250.000 de euro.

"L-am luat pe Radaslavescu, l-am luat pe Boboc. În ultimele două ore, am mai semnat încă doi jucători. Despre al treilea și al patrulea nu vă pot spune. Hagi nu vinde ieftin, și-au păstrat procente. Cu ceilalți doi nu am semnat încă, dar pe unul îl vedeți mâine. Hai că vi-l zic, e Dulca! Ne-am înțeles să-i plătim clauza și semnează într-o oră.

L-am văzut de două-trei ori, l-am sunat pe tatăl lui. Zicea că pleacă la o echipă din Germania. I-am zis că dacă nu semnează acolo, oricând vine la FCSB. Și am plătit clauza de 250.000 de euro", a spus Gigi Becali, la Digisport.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!