Basarab Panduru eduard radaslavescu FCSB Gigi Becali Radu Boboc Superliga

Reacția lui Basarab Panduru, după ce a văzut transferurile spectaculoase făcute la FCSB de Gigi Becali

Gigi Becali a pornit ofensiva pe piața transferurilor, iar astăzi a anunțat că a bătut palma cu trei fotbaliști, iar al patrulea este așteptat în scurt timp.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 23:58
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 23:57

Becali a declarat că a rezolvat patru transferuri în cursul zilei de astăzi: Eduard Radaslavescu și Radu Boboc, de la Farul, Marco Dulca, de la Chindia Târgoviște, și un alt jucător a cărei identitate nu a vrut să o dezvăluie pentru moment.

Basarab Panduru, după transferurile făcute de FCSB

Basarab Panduru a vorbit despre transferurile făcute de FCSB și a explicat de ce crede că Eduard Radaslavescu este singurul jucător din Superliga care ar merita la ora actuală prețul de 1 milion de euro, atât cât ar fi plătit Gigi Becali celor de la Farul pentru transfer.

Fostul internațional crede că Becali a făcut transferul la momentul potrivit și îl vede pe jucătorul de 18 ani în poziția de număr 10, unde s-ar putea lupta pentru titularizare cu Octavian Popescu.

"Care e prețul la Radaslavescu? Un milion? Singurul jucător care face probabil un milion e Radaslavescu, am spus și uite că n-am fost departe. Au păstrat și procente. Aici mi se pare că cine a vrut să-l ia pe Radaslavescu, bănuiesc că Gigi, a gândit destul de bine. E un jucător foarte tânăr, născut 2004. Radaslavescu joacă opt meciuri titular, este schimbat în toate opt meciurile, este rezervă de nu știu câte ori, intră în unele meciuri și marchează un gol, dar e un jucător, după părerea mea, cu mare potențial. L-ai luat acum, cred că ai făcut forte bine.

Dacă ar mai fi rămas un an la Farul și marca 10 goluri sezonul ăsta, probabil că prețul era altul. Ar fi jucat mai bine și ar fi dat mai mult decât un gol, deși am spus tot timpul că trebuie să aibă grijă. Din poziția lui trebuie să ajungă mai mult la finalizare și să înscrie mai mult. Au făcut foarte bine că l-au luat. E și optar, și decar. Poate juca și inter, dar și în spatele vârfului, în 4-2-3-1. Parcă decar e, gen Bauza, să-i dai mai multă libertate. Și pe Ioniță, când l-ai pus 10, și nu l-ai mai dus stânga, dreapta, parcă a dat mai mare randament.

Boboc nu știu unde joacă, dar Boboc poate juca și pe stânga, și pe dreapta. Am văzut că joacă fundaș stânga mai mult decât fundaș dreapta. Mie mi se pare improvizație fundaș stânga. De e dreapta poate veni și la echipa națională, era de discutat cu ce jucători aveam noi la națională", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Transferurile făcute de FCSB în această vară

  • Joyskim Dawa (26 de ani, fundaș central, de la FC Botoșani)
  • Joonas Tamm (30 de ani, fundaș central, liber de contract)
  • Rachid Bouhenna (31 de ani, fundaș central, liber de contract)
  • David Miculescu (21 de ani, atacant, de la UTA Arad)
  • Bogdan Rusu (32 de ani, atacant, de la CS Mioveni)
  • Eduard Radaslavescu (18 ani, mijlocaș central, de la Farul)
  • Marco Dulca (23 de ani, mijlocaș central, de la Chindia Târgoviște)
  • Radu Boboc (23 de ani, fundaș dreapta, de la Farul)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!