NEWS ALERT Eduard Radaslavescu, OUT de la FCSB. Gigi Becali: "L-am dat azi!"

eduard radaslavescu FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 22:30
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 22:40

Gigi Becali a anunțat plecarea lui Eduard Radaslavescu de la FCSB.

Eduard Radaslavescu, care va împlini 20 de ani la finalul acestei luni, se întoarce la Farul Constanța, după doi ani petrecuți la FCSB.

Gigi Becali: "L-am dat pe Radaslavescu lui Gică azi"

Gigi Becali a anunțat că l-a cedat gratis la Farul pe Radaslavescu, însă ar urma să încaseze 50% din următorul transfer al mijlocașului.

"Pe Radaslavescu am dat 850.000. L-am dat gratis lui Gică azi. L-am dat lui Gică. Dacă îl vinde, îmi dă jumătate", a spus Gigi Becali, la Digisport.

  • Ultimul meci al lui Radaslavescu la FCSB a fost împotriva celor de la Corvinul Hunedoara, în Supercupa României (3-0). Mijlocașul a fost titular, însă a fost înlocuit la pauză.

Radaslavescu a fost cumpărat de FCSB în august 2022, de la Farul Constanța, pentru 850.000 de euro. Tânărul fotbalist nu a reușit să se impună la formația bucureșteană, unde a strâns 47 de meciuri (doar 8 ca titular) și a marcat două goluri.

Internaționalul de juniori revine astfel la clubul la care a crescut. A debutat la prima echipă a Farului în 2021, când avea 17 ani, iar în 26 de meciuri oficiale a marcat un gol.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!