Luni 09 Iulie 2018, 14:36

"Mi-au prezentat 10 atacanti, dar eu tot pe el il vreau". Alibec, salvat de la FCSB?! Care e singura scapare a atacantului in acest moment

Gigi Becali spera sa scape de Alibec si sa isi recupereze investitia facuta in atacant. Pentru asta, asteapta un semn din Arabia Saudita.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Denis Alibec nu mai face parte din planurile lui Dica la FCSB, iar Becali vrea si el sa scape de atacantul care l-a dezamagit atat de tare. Totusi, patronul formatiei ros-albastre spera sa-si recupereze si investitia facuta in atacant.

Sansa lui Alibec poate insemna Marius Sumudica. Fostul sau antrenor de la Astra il vrea la Al Shabab si, spune Becali, incearca sa-i convinga pe sefii noii sale formatii sa il cumpere pe varful de 27 de ani.

Becali a dezvaluit ca Sumudica i s-a confesat intr-o convorbire telefonica: "Bai, Gigi, mi-au prezentat 10 atacanti, dar i-am refuzat pe toti. Eu il vreau pe Alibec", i-ar fi spus antrenorul lui Becali.

Latifundiarul din Pipera asteapta un semn din Arabia, in speranta ca va incasa 1.7 milioane dolari.

"Acum...sa vedem! Deocamdata s-au transferat Gaman si Budescu. Probabil urmeaza si Alibec", a mai spus Becali la PRO X.Efectele creșterii salariului minim brut cu 150 de lei, de la 1 ianuarie. Avertismentul analiștilor