"Mi-ar placea sa fie asa!" Gica Popescu, raspuns de ultima ora dupa anuntul ca CSU Craiova il vrea pe Iancu! Ce alt jucator de la Viitorul e dorit de Bergodi

Gica Popescu Viitorul Superliga "Mi-ar placea sa fie asa!" Gica Popescu, raspuns de ultima ora dupa anuntul ca CSU Craiova il vrea pe Iancu! Ce alt jucator de la Viitorul e dorit de Bergodi
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Octombrie 2020, 00:13
Data actualizarii: Luni 05 Octombrie 2020, 00:21

Se asteapta lovituri importante pe ultima suta de metri a perioadei de transferuri in Liga 1!

Gica Popescu lasa de inteles ca Gabi Iancu e disponibil in cazul unei oferte de la Craiova, dar spune ca nu exista nicio discutie intre cluburi pentru cedarea golgeterului de la Viitorul. Popescu dezvaluie ca se poarta tratative pentru Matan, insa propunerea financiara a oltenilor e momentan departe de asteptarile Viitorului.

"Nu e adevarat ca negociem cu Craiova, nu avem nicio oferta pentru Iancu. Noi nu oprim niciun jucator care vrea sa plece la mai bine. Nu e nimic cu Iancu de la Craiova. Va spun ca nu e nimic pentru Iancu, chiar nimic. 800 000 de euro e o suma importanta pentru campionatul nostru, dar oferta asta nu exista. Mi-ar placea sa fie, dar nu este. Pana maine seara, la ora 12, se mai pot intampla lucruri. M-as bucura sa fie adevarat ce-mi spuneti cu Iancu!

Pentru Matan, avem oferta de la Craiova, dar suntem departe unii de ce vor ceilalti. E o oferta, dar nu e acceptata. Pana maine la 12 noaptea se pot intampla lucruri, repet. Vedem maine ce se mai intampla", a spus Popescu la Digisport.

Citeste aici: Detalii despre presupusa oferta pe care Iancu o are de la Craiova

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!