Messi a facut un transfer PE TEREN, in timpul meciului! Cele 7 cuvinte magice cu care si-a convins adversarul!

Messi a facut un transfer PE TEREN, in timpul meciului! Cele 7 cuvinte magice cu care si-a convins adversarul!

Leo Messi e si impresar pentru Barcelona. 

Brazilianul Paulinho n-a fost un transfer care sa-i entuziasmeze pe suporteri vara trecuta, cand a venit tocmai din China pe Camp Nou.

Mijlocasul s-a integrat in lotul lui Valverde si a devenit om de baza, iar acum a dezvaluit cum a fost convins de Messi sa le dea un raspuns celor de la Barcelona.

Episodul s-a petrecut chiar pe teren, la un meci dintre Argentina si Brazilia. Paulinho se pregatea sa execute o lovitura libera, iar Messi a venit langa el si l-a intrebat: "Vii la Barcelona sau nu?", povesteste Paulinho.

"Ma pregateam sa execut o lovitura libera alaturi de Willian si alt jucator. Messi a venit din spate si s-a apropiat usor: Vii la Barcelona sau nu? Mi-a zis chiar inainte sa execut lovitura libera. Ce i-am raspuns? Daca vrei sa vin, vin! M-am emotionat atat de tare incat i-am zis lui Willian sa execute el lovitura libera", a povestit Paulinho in El Periodico. 

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies