Liga 1

Fără galerie la derby pentru FCU Craiova. Anunțul făcut de la Peluza Sud 1997 înaintea meciului cu rivalii din oraș 

Meciul-vedetă al etapei 11 din Liga 1 este derby-ul Olteniei, FCU Craiova - Universitatea Craiova, duminică, de la ora 21:00. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Octombrie 2021, 19:52
Data actualizarii: Sambata 02 Octombrie 2021, 19:55

Galeria gazdelor a anunțat că nu va participa la meci din cauza noilor restricții impuse de situația epidemiologică din România. 

Peluza Sud 1997 a adus la cunoștiință faptul că va boicota meciul, din cauza faptului că pe stadion pot intra doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19 și cele care au trecut prin boală.

"Un club atât de mare, cu atât de multe performanțe, dar care nu e capabil să organizeze un meci de fotbal din cauza restricțiilor. Din păcate, comunicatul dat ieri de club este egal cu 0, la meciul de mâine cu mizeriile putând să intre pe stadion doar persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală. 

Atenționăm toți suporterii care și-au cumpărat bilete că nu vor putea intra pe stadion dacă nu vor prezenta dovezile celor mai sus menționate, observând cu stupoare cum clubul evită să anunțe acest aspect. 

Peluza Sud, așa cum a anunțat, nu se va prezenta la niciun meci la care este restricționat accesul unor persoane în mod abuziv și discriminatoriu.", au transmis prin intermediul unei postări pe contul de Facebook.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies