Marturisirea lui Bergodi! Vezi ce s-a intamplat cu Gigi in vestiar

Autor: Sport.ro
Luni 21 Septembrie 2009, 09:59
Marturisirea lui Bergodi! Vezi ce s-a intamplat cu Gigi in vestiar

Bergodi a dezvaluit la Sport.ro ca nu s-a suparat ca Gigi Becali a intrat la vestiare la pauza meciului cu Sheriff, ci pentru ca seful Stelei a venit sa strice atmosfera cu jucatorii.

"Mi-a trecut supararea. Nu am fost la meci pentru ca se putea crea o situatie care nu era corecta pentru jucatori. Imi voi rezilia contractul asta este normal. Trebuie sa se plateasca . Nu vreau sa merg la echipa a doua. Niciodata. Sunt antrenor de echipa mare, nu de echipa a doua. Toata lumea stie ca am fost demis. Acum este un alt antrenor. Eu imi apar interesele, este normal."

"Nu s-a intamplat nimic din ce se spune la vestiare. Becali a intrat in vestiar iar pentru mine a fost o surpriza. Daca venea sa-i incurajeze pe jucatori sau sa vorbeasca cu ei nu era nicio problema.Becali a venit sa-i certe insa."

"Eu m-am comportat civilizat. Stiu cum trebuie sa ma comport. M-am ridicat i-am pus mana pe umar si l-am intrebat ‘de ce ati venit aici?’. S-a stricat atmosfera, jucatorii erau bulversati."

"Nu mi s-a mai intamplat asta. Nu s-a discutat problema intrarii patronului in vestiar la semnarea contractului. Am fost dezamagit de ce s-a intamplat la pauza". a spus Bergodi la Sport.ro si

www.sport.ro

Maratonul de vaccinare din București, un succes absolut. S-a stat la coadă iar numărul dozelor a trebuit suplimentat
BRAT
Modifică setările cookies