VIDEO Vor revolutie! Vezi cum au protestat stelistii in Ghencea!

Autor: Sport.ro
Duminica 20 Septembrie 2009, 17:54

Aproximativ 200 de fani ai echipei Steaua s-au adunat, duminica, la stadionul din Ghencea, unde au protestat la adresa lui Gigi Becali si au scandat numele lui  Bergodi si Hagi.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Marius Militaru, a declarat, duminica, agentiei MEDIAFAX, ca mitingul suporterilor stelisti nu este autorizat nici de Primaria Sectorului 6 si nici de Jandarmerie.

"Mitingul acesta nu este autorizat, este un miting spontan. In mod normal, suporterii sau Asociatia Suporterilor trebuia sa declare acest miting si la Primaria Sectorului 6 si la Jandarmerie. Noi am avut o discutie cu liderii lor si le-am comunicat sa ramana in grup compact si sa nu sa recurga la acte de violenta.

Ei ne-au spus ca nu vor sa transforme acest miting impotriva conducerii clubului cu unul impotriva fortelor de ordine si pana acum s-au tinut de cuvant. In mod normal, neavand autorizatie, ar fi trebuit sa-i dispersam, dar in cazul de fata, avand in vedere experienta in astfel de cazuri, este mai bine sa asteptam si sa intervenim doar in momentul in care agreseaza fortele de ordine sau de exemplu incearca sa sara in curtea stadionului", a declarat Militaru.

Protestul fanilor stelisti s-a incheiat cu aproximativ 20 de minute inainte de finalul meciului Steaua - Pandurii Targu Jiu, care se disputa pe stadionul din Bulevardul Ghencea, cu portile inchise.
Inainte de a pleca, suporterii stelisti au mai aprins circa zece faclii si o petarda.

Aproximativ 200 de fani ai echipei Steaua s-au adunat, duminica, la stadionul din Bulevardul Ghencea, unde au protestat la adresa finantatorului Gigi Becali si au scandat numele antrenorului Cristiano Bergodi, precum si pe cel al fostului selectioner Gheorghe Hagi.

De asemenea, suporterii au afisat un banner pe gardul stadionului pe care scria: "Vinde Steaua!". Ei au scandat: "Daca nu pleci din Ghencea/Noi te vom teroriza si orice s-ar intampla/Tu de noi nu vei scapa", "Steaua suntem noi", "La puscarie, Becali, la puscarie" sau "Ale, ale, acum fa-ti bagajele, ca te asteapta oile".

 

Ministrul Mediului vrea ca urșii din România să poată fi uciși sau tranchilizați ”în 24 de ore, maxim”
BRAT
Modifică setările cookies