Dialog Bergodi - Becali la Sport.ro: Steaua amenintata cu FIFA de Bergodi! Becali: "E un golan mincinos!"

Autor: Sport.ro
Duminica 20 Septembrie 2009, 22:41

Cristiano Bergodi a dezvaluit la Sport.ro si www.sport.ro ca este gata sa mearga pana la FIFA pentru a rezolva problemele contractuale cu Gigi Becali.

Bergodi, executat pentru ca i-a aparat pe jucatori: "Becali s-a luat de ei la pauza!"

"Apelez la FIFA si UEFA daca nu se va gasi o solutie acum pentru rezilierea contractului cu Steaua. Este normal asta! Sunt mandru ca suporterii Stelei m-au aparat. Ei au fost probabil multumiti de munca pe care am depus-o. Nu se stie daca voi antrena in Romania. Am adus puncte cu Steaua si cred ca este important asta. Nu am fost contactat de alte cluburi, nu vreau sa vorbesc acum despre asta!" a spus Bergodi.

Bergodi a dezvaluit la Sport.ro ca nu s-a suparat ca Gigi Becali a intrat la vestiare la pauza meciului cu Sheriff, ci pentru ca seful Stelei a venit sa strice atmosfera cu jucatorii.

"Mi-a trecut supararea. Nu am fost la meci pentru ca se putea crea o situatie care nu era corecta pentru jucatori. Imi voi rezilia contractul asta este normal. Trebuie sa se plateasca . Nu vreau sa merg la echipa a doua. Niciodata. Sunt antrenor de echipa mare, nu de echipa a doua. Toata lumea stie ca am fost demis. Acum este un alt antrenor. Eu imi apar interesele, este normal.

Nu s-a intamplat nimic din ce se spune la vestiare. Becali a intrat in vestiar iar pentru mine a fost o surpriza. Daca venea sa-i incurajeze pe jucatori sau sa vorbeasca cu ei nu era nicio problema.Becali a venit sa-i certe insa.

Eu m-am comportat civilizat. Stiu cum trebuie sa ma comport. M-am ridicat i-am pus mana pe umar si l-am intrebat ‘de ce ati venit aici?’. S-a stricat atmosfera, jucatorii erau bulversati.

Nu mi s-a mai intamplat asta. Nu s-a discutat problema intrarii patronului in vestiar la semnarea contractului. Am fost dezamagit de ce s-a intamplat la pauza". a spus Bergodi la Sport.ro si www.sport.ro

Gigi Becali a aflat de planurile lui Bergodi de a merge la FIFA si a intervenit la Sport.ro: "I-am dat 180.000 de euro pana acum de la mine. E un golan mincinos daca nu recunoaste. Lumea sa il creada pe el daca vrea, dar eu va asigur ca i-am dat banii. Este angajat de clubul Steaua, dar nu mai am nevoie de el la prima echipa, asa ca trebuie sa se duca la echipa a doua ca sa ia banii din contract.Sa apeleze la FIFA pentru a deveni liber! Totusi, acolo o sa i se ceara actul de demitere sau de demisie. Acolo e pe acte, pe documente. Eu am nevoie de el la echipa a doua, ca e mare specialist. Maine il veti vedea pe Bergodi antrenand la echipa a doua", a spus Gigi Becali.

Italianul il acuza si pe Panduru pentru evenimentele de la pauza meciului din Europa League spunand ca acesta nu e afla la usa vestiarului, acolo unde ii era locul.

"Domnul Becali a intrat in vestiar, iar mie nu mi s-a parut momentul cel mai potrivit. Acolo trebuia sa vorbesc eu cu jucatorii, mai ales ca eram in dificultate. Nu am facut nimic obscen, nu am tipat. La usa trebuia sa existe managerul echipei, care sa ma anunte mai intai. M-a deranjat ca Becali s-a luat de jucatorii tineri. Eram putin nervos, dar am educatie si m-am comportat civilizat", a spus Bergodi la gsptv.

 

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies