Lacatus, scuipat si injurat pe stadion! Ce raspuns a dat 'Fiara': "Eu eram genul de jucator care se speria. Nu stiam pe unde sa fug!" :)

Ioan Marginean a declarat ca intr-o finala de Cupa Romania, Dinamo - Steaua, pierduta de stelisti, l-a scuipat si l-a injurat pe Marius Lacatus ca sa il intimideze.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Iunie 2020, 12:51
Data actualizarii: Marti 23 Iunie 2020, 16:35

Fostul atacant al Stelei s-a amuzat de aceste declaratii si i-a raspuns intr-un mod ironic lui Marginean in exclusivitate pentru PRO X.

"Adevarul e ca eu de felul meu eram si un jucator care ma speriam. Momentul cand a venit el si a inceput sa ma injure si sa ma scuipe nu mai stiam pe unde sa fug pe teren. Bravo lui ca a reusit, m-a intimidat sa nu nu mai fiu atent la joc, sa ma feresc, sa imi pun vata in urechi sa nu mai aud injuraturile.

Ce poti sa spui la asemenea lucruri. Am mai vazut o declaratie a domnului Marginean in care a spus ca el pentru domnul Dinu ar omora sau nu stiu ce ar face. Sunt declaratiile lui si nu vreau sa le comentez ca e un baiat simpatic cand apare la tv, discutand despre echipa lui de club si tot ce face acolo", a declarat Marius Lacatus pentru PRO X.   

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!