ALERTA la granita Romaniei! Cinci fotbalisti de la Steaua Rosie Belgard, POZITIVI cu Covid-19! Anuntul de ULTIMA ORA al clubului

ALERTA la granita Romaniei! Cinci fotbalisti de la Steaua Rosie Belgard, POZITIVI cu Covid-19! Anuntul de ULTIMA ORA al clubului

Cinci jucatori de la echipa Steaua Rosie Belgrad au fost testati pozitiv cu noul coronavirus.

Anuntul a fost facut luni chiar de campioana Serbiei. 

"Testele efectuate de Marko Gobeljic, Njegos Petrovic, Dusan Jovancic, Marko Konatar si Branko Jovicic au revenit astazi pozitiv.

Primii patru au avut simptome inaintea meciului cu Proleter, Jovicic nu a facut-o, dar a dat si pozitiv. Au luat testele in ziua meciului si au fost tinuti departe de stadion ca precautie si se simt bine.

Toti ceilalti jucatori si personal din prima echipa, precum si personalul de conducere s-au testat negativ, iar clubul a luat toate masurile necesare pentru a se asigura ca coronavirusul este continut", se arata intr-un comincat facut de Steaua Rosie Belgrad, preluat de Reuters.

Anuntul vine la 12 zile de la derby-ul din Cupa Serbiei dintre Steaua Rosie si Partizan Belgrad. Partida s-a jucat atunci 16.000 de spectatori.

Campionatul din Serbia s-a incheiat deja, iar Steaua Rosie Belgrad a devenit campioana.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tulpina Delta va deveni dominantă și în România. Prognoza ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă
BRAT
Modifică setările cookies