VIDEO EXCLUSIV Adrian Mititelu a tăiat deja un posibil antrenor pentru FCU Craiova de pe listă: „Are condiții foarte dure”

Adrian Mititelu a avut o intervenție telefonică la PRO ARENA, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 14:53
Data actualizarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 14:52

Marius Croitoru a lăsat postul de principal la FCU Craiova vacant, după ce s-a despărțit de formația care se află în acest moment pe locul 12 în clasamentul Superligii.

Adrian Mititelu, patronul clubului din Bănie, a vorbit despre potențialii înlocuitori, evidențiind faptul că s-a gândit și la Constantin Gâlcă, în prezent tehnicianul lui Al-Hazem.

Mititelu: „Mi-a trimis niște mesaje prin intermediul unor cunoscuți”

„Sincer, m-am gândit la Gâlcă. Mi-a trimis niște mesaje prin intermediul unor cunoscuți, dar are și niște condiții foarte dure. Am mai adus eu un antrenor care m-a falimentat. 

A antrenat două echipe în Craiova. Să nu mai aud de așa ceva. Nu salariul e problema, ci deciziile care pot fi unele catastrofale. Vorbesc la modul general, nu despre Gâlcă”, a transmis Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu confirmă discuția cu Walter Zenga

După plecarea lui Marius Croitoru de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a vorbit despre posibila venire a lui Walter Zenga, care ar fi fost "conectat" cu o mutare la clubul din Bănie.

Patronul oltenilor a evidențiat faptul că a existat o discuție între colaboratorii săi și antrenorul Italian, alături de alți trei-patru tehnicieni, însă Mititelu nu a oferit niciun nume.

„Colaboratori de-ai noștri de la club au vorbit și cu Walter Zenga. A fost o discuție de principiu și atât. Și Zenga și alte trei-patru persoane. Am dorit o colaborare și cu altele să încercăm o colaborare, dar nu am luat o decizie încă”, a mai spus Adrian Mititelu la Ora Exactă în Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies