VIDEO EXCLUSIV Adrian Mititelu confirmă discuția cu Walter Zenga. Ce a spus patronul lui FCU Craiova

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 12:48
Data actualizarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 13:10

Adrian Mititelu a avut o intervenție în exclusivitate la PRO ARENA, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

După plecarea lui Marius Croitoru de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a vorbit despre posibila venire a lui Walter Zenga, care ar fi fost "conectat" cu o mutare la clubul din Bănie.

Patronul oltenilor a evidențiat faptul că a existat o discuție între colaboratorii săi și antrenorul Italian, alături de alți trei-patru tehnicieni, însă Mititelu nu a oferit niciun nume.

„Colaboratori de-ai noștri de la club au vorbit și cu Walter Zenga. A fost o discuție de principiu și atât. Și Zenga și alte trei-patru persoane. Am dorit o colaborare și cu altele să încercăm o colaborare, dar nu am luat o decizie încă”, a spus Adrian Mititelu.

Walter Zenga, dorit de Adrian Mititelu la FCU Craiova 

Fără antrenor după plecarea lui Marius Croitoru (42 ani), Adrian Mititelu a precizat că va cântări cu atenția următoare numire la FCU Craiova. Iar conform gsp, finanțatorul otlenilor l-a contactat pe Walter Zenga (62 ani) pentru a-l aduce în Bănie. Doar că italianul a avut unele pretenții, și culmea, nu legate de aspectul financiar. 

Potrivit aceleiași surse, printre potențialii săi preparatori fizici, Zenga nu l-ar dori pe Dan Vasilică. Fostul antrenor al FCSB-ului și Dinamo ar fi auzit zvonurile cum că Vasilică i-ar fi forțat plecarea lui Marius Croitoru de la FCU Craiova.

Zenga este liber de contract din vara lui 2020, când a pregătit-o pe Cagliari 13 meciuri. De-a lungul carierei, italianul le-a mai antrenat pe Brera FC, FC Național, Steaua București (n.r. actuala FCSB), Steaua Roșie Belgrad, Dinamo, Catania, Palermo, Al-Nassr, Al-Jazira, Sampdoria, Al-Shaab, Wolves, Crotone și Venezia. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!