Mario Camora, semnal de alarmă după înfrângerea categorică în fața Farului

Mario Camora CFR Cluj Dan Petrescu Farul Constanta Ionut Cojocaru Superliga Mario Camora
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 08:05
Data actualizarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 08:14

După ce CFR Cluj a suferit o înfrângere dureroasă în fața Farului Constanța cu scorul de 5-1, Mario Camora și-a exprimat dezamăgirea.

Mario Camora a descris rezultatul ca fiind o umilință pentru întreaga echipă. Fundașul a menționat că niciunul dintre jucători nu merită să poarte tricoul echipei după această prestație dezamăgitoare și că este timpul ca fiecare membru al echipei să își asume responsabilitatea pentru situația actuală.

Mario Camora e supărat pe echipă

Veteranul CFR-ului a remarcat că echipa nu a intrat bine în niciuna dintre reprizele meciului și că au avut șansa să deschidă scorul, însă nu au reușit să profite de ocaziile create.

  • Mario Camora

„Un rezultat ruşinos, nu merităm niciunul să purtăm acest tricou. Dacă nu ne trezim, degeaba face patronul un efort.

În repriza a doua am avut şi noi nişte ocazii.

Cu atacul lor, e un pericol. Nu se poate aşa ceva.

(n.r: despre umilinţele din acest an) De asta am spus că nu merităm niciunul să purtăm acest tricou.

(n.r: A vorbit cu voi Dan Petrescu?) Nu. Patronul mi-a spus că a semnat, va veni din vară. Trebuie să ne trezim că, dacă nu, terminăm pe locul 6.

E greu de răspuns. Ovidiu a stat cu noi. După primul meci, am bătut cu 4-1 la Rapid, nu s-a vorbit de Petrescu. Trebuie să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă după acest meci.

Sunt foarte supărat, şi pe mine, şi pe echipă. Trebuie să ne trezim că, dacă nu, terminăm pe locul 6”, a declarat Mario Camora, după meci.

Farul Constanța - CFR Cluj, scor 5-1

Truparea de la malul mării a intrat foarte bine în meci, încă din primele minute, având ocazii peste ocazii. Farul a deschis scorul în minutul 22 cu o execuție superbă a lui Louis Munteanu. Pe finalul de primă repriză, "marinarii" reușit să înscrie iar, prin Ionuț Cojocaru, noua "perlă" a lui Hagi.

Show-ul de la Ovidiu a continuat și în a doua repriză. Constantin Grameni și-a trecut și el în cont o reușită în minutul 68. 

Ardelenii au reușit să reducă din deficit în minutul 76 prin Philip Otele, dar speranțele unei reveniri nu au fost de durată, întrucât, Ionuț Cojocaru era pe cale să înscrie o "dublă" în minutul 78. Scorul final a fost stabilit de Cristi Ganea în minutul 83.

Clasament play-off

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!