Schimbări la Manchester United! Cine este noul director tehnic al "Diavolilor roșii"

Manchester United Jason Wilcox Omar Berrada Premier League Anglia
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 08:00
Data actualizarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 09:20

Se pregătesc schimbări în conducerea formației de pe Old Trafford.

Manchester United a confirmat numirea fostului președinte al lui Southampton, Jason Wilcox, în funcția de director tehnic al clubului, cu efect imediat.

Într-un comunicat emis de Manchester United, se menționează că Wilcox va lucra cu toate domeniile tehnice ale departamentului de fotbal pentru "a atinge cele mai înalte standarde de performanță".

De asemenea, Southampton a eliberat și un comunicat pentru a confirma că i-au permis lui Wilcox să se alăture lui United, după ce au ajuns la un acord cu privire la o "taxă de compensare acceptabilă".

Noul director executiv al lui United, Omar Berrada, îl cunoaște bine pe Wilcox din timpul petrecut împreună la Manchester City, unde Wilcox a lucrat de la antrenor la director de academie. Berrada dorește ca fostul atacant să formeze o parte crucială a noii echipe de recrutare de la Old Trafford.

În plus, se crede că United caută să adauge pe cineva într-un rol care probabil va supraveghea căile de jucători în întregul grup INEOS, care include cluburile Nice din Franța și Lausanne din Elveția, conform SkySports.

Comunicatul lui Manchester United

Jason Wilcox s-a alăturat lui Manchester United în calitate de director tehnic cu efect imediat.

El va lucra cu toate ariile tehnice ale departamentului de fotbal pentru a atinge cele mai înalte standarde de performanță.

Jason a fost anterior director de fotbal la Southampton și înainte, director al academiei lui Manchester City. Ca jucător, a câștigat Premier League cu Blackburn Rovers în 1995”. se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al formației de pe Old Trafford.

Clasament Premier League

Standings provided by Sofascore
 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!