VIDEO Sergi Roberto a clarificat scandalul de după cartonașul roșu al lui Araujo

Sergio Roberto Barcelona PSG Ronald Araujo Liga Campionilor Sergi Roberto
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 07:55
Data actualizarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 08:07

După înfrângerea în fața lui PSG și eliminarea din Liga Campionilor de marți, Ilkay Gündogan a făcut comentarii despre Ronald Araujo, care au deranjat vizibil o parte din vestiarul catalan. 

Pacea în tabăra catalană pare să fi fost restituită, așa cum a declarat Sergi Roberto într-un interviu pentru Movistar+.

"Ceea ce s-a întâmplat nu va schimba nimic"

"La sfârșitul zilei, declarațiile alea au creat vâlvă în afara echipei, dar nu au avut niciun impact în vestiar. Suntem foarte uniți, Gündogan a explicat ce s-a întâmplat în meci, dar fără nicio intenție de a arăta cu degetul pe cineva. Cred că fiecare vrea să câștige.

  • Sergi Roberto

Vestiarul este folosit doar pentru a ajuta echipa să câștige, dar nimic mai mult. Nu ar trebui să căutăm probleme acolo unde nu există. Anul acesta, asta ne-a permis să facem o figură bună în Europa, grație unității echipei. Ceea ce s-a întâmplat nu va schimba nimic. Suntem foarte pregătiți și așteptăm cu nerăbdare meciul de duminică(n.r - meciul cu Real Madrid)."

"Nu este nevoie de nicio întâlnire. În cele din urmă, suntem împreună toată ziua în vestiar. Am vorbit despre vâlvele din exterior pentru a clarifica că nu există niciun fel de problemă. Suntem o familie.

După o eliminare din Liga Campionilor, întotdeauna vor apărea zvonuri, mai ales la un club ca acesta, dar Gündogan nu a făcut-o pentru a critica pe cineva. Am citit undeva că vestiarul era divizat. Suntem foarte uniți și duminică suntem pregătiți să luptăm ca și cum ar fi o finală." a avertizat mijlocașul catalanilor, înaintea derby-ului cu Real Madrid.

Ce a spus Gundogan despre cartonașul roșu luat de Araujo

"Nu știu dacă a fost fault sau nu, dar trebuie să o lăsăm să treacă. Dacă înscria? Dar dacă apăra portarul? Să iei un catonaș roșu atât de devreme în meci, omoară meciul, te omoară pe tine." a declarat Ilkay Gundogan, despre cartonașul roșu al lui Araujo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!